LAÇİNNN
s
Muğla
21 Eylül, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    28.59
  • EURO
    30.52
  • ALTIN
    1783.9
  • BIST
    7768.17
  • BTC
    36743.46$

HEDİYE ALIRKEN DİKKAT! SEVGİLİLER GÜNÜ YAKLAŞIYOR

0
14 şubat sev­gi­li­ler günü'nün yak­laş­ma­sı ile bir­lik­te il­çe­miz­de­ki es­naf­lar ha­zır­lık­la­rı­nı ta­mam­la­dı.

14 şubat sev­gi­li­ler günü için geri sayım baş­la­dı.Tüm dünya'da ol­du­ğu gibi il­çe­miz­de de sev­gi­li­ler günü için ha­zır­lık­lar baş­la­dı.
İçinde bu­lun­du­ğu­muz ayın önem­li gün­le­rin­den olan sev­gi­li­ler günü yak­laş­tık­ça eşler bir­bi­ri­ne ne ala­cak­la­rı hak­kın­da dü­şün­me­ye baş­la­dı.

Mu­ha­bi­ri­mi­zin sev­gi­li­ler gü-nü do­la­yı­sıy­la yap­tı­ğı rö­por­taj­da il­çe­miz­de bu­lu­nan Yu-nus Ku­yum­cu­lu­ğun sa­hi­bi Yunus Kol­daş şun­la­rı be­lirt­ti; 
“Tek taş tek aşk slo­ga­nıy­la 

tüm sev­gi­li­le­rin şim­di­den sev­gi­li­ler günü kut­lu­yor, sevgi dost­la­rı­na tüm ürün­le­ri­miz­de bir adet gümüş kolye he­di­ye edi­yo­ruz.”dedi.
Tüm sev­gi­li­le­rin ak­lı­nı “sev­gi­li­ler gü­nün­de ne he­di­ye alı­nır?” so­ru­su kur­ca­la­ma­ya baş­la­dı.

BEY­LE­RE SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYESİ OLA­RAK  NE  ALI­NABİLİR?
As­lın­da er­kek­le­re he­di­ye almak veya seç­mek ka­dın­lar için o kadar da zor gö­zük­mü­yor.
Çünkü er­kek­le­re he­di­ye be­ğen­dir­mek ka­dın­la­ra göre çok daha basit ka­lı­yor. 
Erkeği sevindirmek daha kolaydır.
İlk ola­rak sev­gi­li­niz ça­lı­şan bir baysa mes­le­ği­ni göz önün­de bu­lun­du­rur­sa­nız sizin için bir ipucu ola­cak­tır.

Gün­lük ya­şan­tı­sın­da şık­lı­ğa önem veren bir er­ke­ğe sev­gi­li­ler günü he­di­ye­si alı­cak­sa­nız, kra­vat­lar, göm­lek­ler, kol düğ­me­le­ri, deri cüz­dan­lar ilk he­di­ye ter­cih­le­ri­niz ara­sın­da ola­bi­lir.
BA­YAN­LA­RA SEVGİLİLER GÜNÜ HEDİYESİ OLA­RAK NE ALI­NABİLİR?Sev­gi­li­ler gü­nün­de er­kek­le­rin ala­bi­le­ce­ği he­di­ye­ler çok çe­şit­li­dir ve bu yüz­den bu kadar he­di­ye ara­sın­da bo­ğul­ma­la­rı müm­kün­dür.
Bir ba­ya­na he­di­ye ala­cak­sa­nız on­la­rın, ya­şı­na, bo­yu­na, ki­lo­su­na göre he­di­ye­ler seç­me­niz daha doğru ola­bi­lir.
Kız ar­ka­da­şı­ma ne he­di­ye ala­bi­li­rim so­ru­su­nun ce­va­bı ke­sin­lik­le ro­man­tik ve ma­ne­vi de­ğe­ri ola­bi­lecek he­di­ye­ler onu tat­min edebilir.?
Bayanlar için ro­man­tik ve aynı za­man­da ma­ne­vi­ya­tı ola­bi­lecek bir he­di­ye­de ta­kı­lar­dır, tek taş bir yüzük ma­ni­dar bir kolye he­di­ye se­çe­nek­le­ri­ni­zin ara­sın­da ola­bi­lir.
Mutluluk verilen hediyeyle değil düşünülmesiyle başlar. (DATÇA HABER)

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!