LAÇİNNN
Muğla
26 Eylül, 2026, Cumartesi
  • DOLAR
    44.51
  • EURO
    51.67
  • ALTIN
    6625.8
  • BIST
    12.938
  • BTC
    66595.100$

Diş Tedavisi Sonrası Fenalaşan 4 Yaşındaki Serra Hayatını Kaybetti

Diş Tedavisi Sonrası Fenalaşan 4 Yaşındaki Serra Hayatını Kaybetti
Esen YILDIZ KOCAOĞLAN: Muğla’nın Fethiye ilçesinde diş tedavisi için özel bir kliniğe götürülen 4 yaşındaki Serra Kıl, tedavisinin ardından fenalaşarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Küçük Serra’nın ölümü ailesi ve yakınlarını yasa boğdu.

Edinilen bilgilere göre, Fethiye’de yaşayan 4 yaşındaki küçük Serra’ya diş tedavisi için götürüldüğü özel bir diş polikliniğinde anestezi uygulandı. Yapılan tedavinin ardından durumunun kötüleşmesi üzerine Serra, ailesi tarafından özel bir hastaneye götürüldü.

Hastanede çocuk hastalıkları ve anestezi uzmanları tarafından değerlendirilen Serra’nın yoğun bakım ihtiyacı olduğu belirlendi. Bunun üzerine küçük çocuk, ileri tedavi için Ortaça’da bulunan özel bir hastanenin yoğun bakım servisine sevk edildi. Burada yapılan değerlendirmelerde Serra’nın kan değerlerinde ki bozulma ve solunum fonksiyonlarının kötüleşmesi üzerine entübe edildiği belirtildi. Durumunun ciddiyetini koruması üzerine küçük Serra’nın İzmir’e sevk edilmesine karar verildi. Ancak Serra Kıl, ambulansla sevk edilmek üzere hazırlanırken hayatını kaybetti.

Küçük Serra’nın cenazesi, bugün ikindi namazının ardından Şehit Ali Yanatma Caddesi’ndeki evinden alınarak Karaçulha Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Datça Haber Gazetesi olarak küçük Serra Kıl’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.