s
Muğla
07 Eylül, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    28.59
  • EURO
    30.52
  • ALTIN
    1783.9
  • BIST
    7768.17
  • BTC
    36743.46$

YE­Nİ­LE­NEN YÜ­ZÜY­LE TOTAL ENER­Gİ­ES AKAR­YA­KIT İS­TAS­YO­NU AS­Mİ­RA GROUP BÜN­YE­SİN­DE AÇIL­DI

YE­Nİ­LE­NEN YÜ­ZÜY­LE TOTAL ENER­Gİ­ES AKAR­YA­KIT İS­TAS­YO­NU AS­Mİ­RA GROUP BÜN­YE­SİN­DE AÇIL­DI
Tür­ki­ye'nin köklü ve gü­ve­ni­lir isim­le­rin­den, 1977 yı­lın­da Onur­sal Baş­kan Ayhan Aslan ta­ra­fın­dan, Ege'de ku­ru­lan As­mi­ra Group, çar­şam­ba günü ye­ni­le­nen yü­züy­le, Total Ener­gi­es Akar­ya­kıt is­tas­yo­nu­nun açı­lı­şı­nı ger­çek­leş­tir­di. Açı­lı­şa ve kut­la­ma­ya Kay­ma­kam Murat Atıcı, Be­le­di­ye Baş­ka­nı Aytaç Kurt, mülk sa­hip­le­ri Halis Abbak, Sü­ley­man Abbak ev sa­hi­bi As­mi­ra Group Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı Mus­ta­fa Aslan, yö­ne­ti­mi As­mi­ra yö­ne­tim ku­ru­lu ve İcra ku­ru­lu ile çok sa­yı­da da­vet­li­nin ka­tı­lı­mıy­la ger­çek­leş­ti.

“Yük­sek ka­li­te stan­dart­la­rı­mı­zı sür­dü­re­rek, müş­te­ri­le­ri­mi­ze en iyi hiz­me­ti sun­ma­yı he­def­li­yo­ruz"
Mi­sa­fir­le­riy­le tek tek il­gi­le­nen As­mi­ra Group yö­ne­tim ku­ru­lu baş­ka­nı Mus­ta­fa Aslan açı­lış ko­nuş­ma­sın­da yap­tı­ğı açık­la­ma­da "Bugün bu­ra­da top­lan­ma­mı­zın se­be­bi, fir­ma­mız As­mi­ra' nın 47'ci yı­lın­da, 8 Ma­ri­ne akar­ya­kıt is­tas­yo­nu­nun yanı sıra Tor­ba­lı İzmir'den sonra 2'ci kara akar­ya­kıt is­tas­yo­nu­nun açı­lı­şı­nı kut­la­mak. Bu yıl üç yeni is­tas­yon açtık. Zadar D-Ma­ri­ne Dal­ma­ci­ja Hır­va­tis­tan'da, Bod­rum'da Tur­gut­re­is'ten sonra ikin­ci yakıt ikmal is­tas­yo­nu­muz, İçme­ler Ağan­lar Ma­ri­na'da ve şimdi de Datça. Bunun yanı sıra Tür­ki­ye'de Tor­ba­lı, Çeşme, Ku­şa­da­sı, Didim, Göcek ve yurt­dı­şın­da Por­to­no­vi Ka­ra­dağ'da da yakıt is­tas­yon­la­rı­mız bu­lun­mak­ta.
1977'den beri yaz­dı­ğı­mız hi­ka­ye­le­rin bir par­ça­sı olan bu açı­lış, daha nice ye­ni­lik ve bü­yü­me­ler­le devam ede­ce­ği­ne inan­cı­mız tam. Ben, son 26 yıl­dır bu kıy­met­li ku­ru­mun bir par­ça­sı olma fır­sa­tı­nı ya­ka­la­dım ve 2000 yı­lın­da yat­la­ra tran­sit yakıt ik­ma­li­ni baş­lat­tım. Baş­lan­gıç­ta sa­de­ce iki tan­ke­ri­miz ve iki şo­fö­rü­müz vardı. İlk ik­ma­li­mi­zi Ku­şa­da­sı'nda ger­çek­leş­tir­dik. O za­man­dan beri sü­rek­li bü­yü­dük. 2014 yı­lın­da pazar li­de­ri olduk. Ma­ri­ne Akar­ya­kıt is­tas­yon­la­rı­nı dev­ral­dık, yurt­dı­şı­na açıl­dık. 2022 yı­lın­da ci­ro­mu­zu 5'e kat­la­ya­rak ya­tı­rım­la­rı­mız­la iş­let­me­mi­zi daha da güç­len­dir­dik. 2024 yı­lı­na çok kuv­vet­li bir şe­kil­de gir­dik. Yeni ra­kip­le­ri­miz olsa da, 47 yıl­lık tec­rü­be­miz­le re­ka­be­tin nasıl ya­pı­la­ca­ğı­nı iyi biliyoruz.?Bugün bu­ra­da açı­lı­şı­nı yap­tı­ğı­mız bu yeni is­tas­yon, böl­ge­nin ih­ti­yaç­la­rı­na daha iyi yanıt ver­mek ve müş­te­ri mem­nu­ni­ye­ti­ni ar­tır­mak için ya­pı­lan­dı. Yük­sek ka­li­te stan­dart­la­rı­mı­zı sür­dü­re­rek, müş­te­ri­le­ri­mi­ze en iyi hiz­me­ti sun­ma­yı he­def­li­yo­ruz. Datça böl­ge­si, doğal gü­zel­lik­le­ri ve tu­ris­tik ca­zi­be­si ile önem­li bir ko­nu­ma sa­hip­tir. Bu yeni is­tas­yo­nu­muz, böl­ge­ye olan bağ­lı­lı­ğı­mı­zı ve hiz­met ka­li­te­mi­zi daha da pe­kiş­ti­re­cek­tir. He­pi­ni­ze te­şek­kür ede­rim, As­mi­ra Group ola­rak bü­yü­me­
ye devam ede­ce­ğiz. Bu kur­de­le kesme tö­re­ni, 

ge­le­cek­te­ki ba­şa­rı­la­rı­mı­zın ve yeni he­def­le­ri­mi­zin bir sim­ge­si­dir. Hep bir­lik­te daha büyük ba­şa­rı­la­ra imza ata­ca­ğız" dedi.

Mus­ta­fa Aslan kim­dir?
1980 yı­lın­da İzmir'de doğan Mus­ta­fa Aslan sı­ra­sıy­la; 1998 yı­lın­da İzmir Özel Ame­ri­kan Li­se­si'ni, 2003 yı­lın­da Dokuz Eylül Üni­ver­si­te­si İkti­sa­di ve İdari Bi­lim­ler Fa­kül­te­si İşlet­me Bö­lü­mü'nü ve 2007 yı­lın­da da İzmir Eko­no­mi Üni­ver­si­te­si İşlet­me Yük­sek Li­sans Prog­ra­mı'nı ta­mam­la­mış­tır. Lise  eği­ti­mi­ni ta­mam­la­dık­tan hemen sonra, 1998 yı­lın­da iş ha­ya­tı­na adım atan Aslan, ba­ba­sı Ayhan Aslan'ın kur­du­ğu aile şir­ke­tin­de Fi­nans      Yö­net­me­ni ola­rak baş­la­mış­tır. Yine bu şir­ket­te 2000 yı­lın­da Deniz Sa­tış­la­rı Mü­dü­rü gö­re­vi­ne ge­ti­ril­dik­ten sonra; 2001 yı­lın­da As-Mi­ra Pet­rol Şir­ke­ti'ni ku­ra­rak gru­bun deniz akar­ya­kıt sa­tış­la­rı­nı bu yeni şir­ke­te ak­tar­mış, 2010 yı­lın­da da gru­bun Mali İşler Baş­kan­lı­ğı ro­lü­nü üst­len­miş­tir. 2017 yı­lın­da As­mi­ra Şir­ke­ti ve iş­ti­rak­le­ri­nin de­niz­ci­lik, akar­ya­kıt, yat­çı­lık ve lo­jis­tik fa­ali­yet­le­ri­ni tek çatı al­tın­da top­la­ya­rak As­mi­ra Group'u kur­muş­tur. As­mi­ra Group şir­ke­ti bün­ye­sin­de “Tüm Av­ru­pa       Kı­yı­la­rın­da Yerel Bir Marka Olma” viz­yo­nu ile 2019 yı­lın­da As­mi­ra&Co şir­ke­ti­ni ku­ra­rak, Mon­te­neg­ro ope­ras­yo­nu­na start ver­miş; bu atı­lım­la Av­ru­pa'da bun­ker ope­ras­yo­nu yü­rü­ten tek Türk şir­ke­ti un­va­nı­nı al­mış­tır. Mus­ta­fa Aslan gö­re­vi­ne As­mi­ra Group Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­ka­nı ola­rak devam et­mek­te­dir.
Aslan As­mi­ra Group'taki gö­rev­le­ri­nin yanı sıra, çe­şit­li sivil top­lum ku­ru­luş­la­rın­da da aktif bir şe­kil­de görev al­mış­tır. 1999 yı­lın­da Al­san­cak Ro­ta­ract üye­li­ği ile STK ka­ri­ye­ri baş­la­yan Aslan; 2004 – 2005 yıl­la­rın­da Al­san­cak Ro­ta­ract Ku­lü­bü'nde baş­kan­lık gö­re­vi­ni ye­ri­ne ge­tir­miş ve 2006 yı­lı­na kadar ku­lüp­te fa­ali­yet­le­ri­ne devam et­miş­tir. 2006 yı­lın­dan iti­ba­ren In­ter­na­ti­onal Bun­ker In­dustry As­so­ci­ati­on (IBIA) üyesi olan ve ül­ke­mi­zi ulus­la­ra­ra­sı plat­form­da tem­sil eden Aslan; Nisan 2018'de İMEAK Deniz Ti­ca­ret Odası genel ku­ru­lun­da Mer­kez Mec­lis Üyesi ola­rak görev al­mış­tır. Mus­ta­fa Aslan ilk mec­lis se­çim­le­rin­de ise Deniz Ti­ca­ret Odası'nı tem­si­len Tür­ki­ye Oda­lar ve Bor­sa­lar Bir­li­ği (TOBB) de­le­ge­le­ri ara­sın­da yer almış ve Ekim 2022'de Deniz Ti­ca­ret Odası Organ se­çim­le­rin­de Yö­ne­tim Ku­ru­lu Yedek Üyesi se­çil­miş­tir. 2011 yı­lın­da üye ol­du­ğu Ege Genç İş İnsan­la­rı Der­ne­ği (EGİAD)'nde çe­şit­li gö­rev­ler­de bu­lu­nan ve 2016 yı­lın­da­ki Genel Kurul'da Yö­ne­tim Ku­ru­lu Baş­kan Ve­ki­li ola­rak ata­nan Aslan; 2019 yı­lın­da ise EGİAD baş­ka­nı se­çil­miş­tir. 2021 yılı mart ayına kadar bu gö­re­vi sür­dü­ren Mus­ta­fa Aslan, 2020 yı­lın­dan beri TÜSİAD üyesi, evli ve bir kız çocuk ba­ba­sı­dır.
             As­mi­ra Group Kim­dir?
    As­mi­ra 
Group, 1977 yı­lın­dan beri ger­çek­leş­tir­di­ği gemi yakıt ik­ma­li ko­nu­sun­da­ki ka­nıt­lan­mış hiz­met ka­li­te­si ve de­ne­yi­mi­ni yat­çı­lık ve ma­ri­ne is­tas­yon­cu­lu­ğu fa­ali­yet­le­ri­ne de ta­şı­mış­tır. Böy­le­ce, Tür­ki­ye'de 5, yurt­dı­şın­da 2 Ma­ri­ne İstas­yon­cu­lu­ğu kon­sep­ti ile bi­li­nen bir zin­cir ha­li­ne gel­miş­tir.
Ay­rı­ca, Group bün­ye­sin­de yer alan As­mi­ra Ma­ri­ne şir­ke­ti; Bun­ker ala­nın­da Tran­sit ve Milli Deniz Yakıt Sa­tış­la­rı ile Deniz Ma­de­ni Yağ Sa­tış­la­rı ve Ma­ri­ne İstas­yon­cu­lu­ğu alan­la­rın­da fa­ali­yet gös­te­rir­ken, Yat Ki­ra­la­ma ve Tekne Bakım &Ona­rım alan­la­rın­da da hiz­met ver­mek­te­dir. Aynı za­man­da, Group bün­ye­sin­de­ki As­mi­ra Energy şir­ke­ti; Akar­ya­kıt Kara İstas­yo­nu, Akar­ya­kıt Ta­şı­ma­cı­lı­ğı ve İkmali, Top­tan Akar­ya­kıt ve Ma­de­ni Yağ sa­tı­şı ile Taşıt Ta­nı­ma Sis­te­mi alan­la­rın­da fa­ali­yet gös­ter­mek­te­dir. Mi­ra­ka adlı bir başka Group şir­ke­ti ise; Deniz Ya­kıt­la­rı Ara­cı­lık Fa­ali­yet­le­ri ve Pet­ro-Kim­ya Kargo Ti­ca­re­ti alan­la­rın­da fa­ali­yet gös­te­rir­ken, yeni ku­ru­lan Tack­log şir­ke­ti; Ta­şı­ma­cı­lık Fa­ali­yet­le­ri ile De­po­la­ma ve Da­ğı­tım Hiz­met­le­ri alan­la­rın­da fa­ali­yet gös­ter­mek­te­dir. As­mi­ra Group, ka­li­te ve müş­te­ri odak­lı iş 
yapma an­la­yı­şı­nı, fark­lı alan­lar­da da kul­lan­ma­ya ve ge­liş­tir­me­ye devam et­mek­te­dir.
As­mi­ra Group, yö­ne­tim ku­ru­lu üye­le­ri, Mus­ta­fa Aslan, Gonca Aslan, Yaşar Arağ 
As­mi­ra Group, İcra ku­ru­lu üye­le­ri, A. Kaan Irmak, Alper Koçak, Adil Halit Satır, Necil Adı­ya­man, Seda De­de­oğ­lu, Hayim H. Zibil, isimlerinden oluşmaktadır.

Total Ener­gi­es akar­ya­kıt is­tas­yo­nu, Re­şa­di­ye, Kazım Yıl­maz Cd. NO:182/A, Datça ad­re­sin­de         hiz­met ver­mek­te­dir.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!