MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, 13 İLÇESİYLE 28. EMITT FUARI'NA KATILACAK

Sebiha ARSLAN: Muğla Büyükşehir Belediyesi, Datça dahil 13 ilçesi ile dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan 28. EMITT – Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na katılacak. 5-7 Şubat tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan fuar, Muğla'nın doğal, tarihi ve kültürel zenginliklerini tanıtacak.
Her yıl dünya turizminin paydaşlarını bir araya getiren EMITT Fuarı, bu yıl 30 bin ziyaretçiyi ağırlamayı hedefliyor. Kıyı Ege Belediyeler Birliği ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, "Muğlamızın benzersiz doğal, tarihi ve kültürel zenginliklerini tanıtarak, ilçelerimizin markalaşma sürecine katkı sağlamayı amaçlıyoruz" dedi.
4 gün sürecek olan fuarda, her ilçenin kendine özgü turistik potansiyeli ziyaretçilere aktarılacak ve Muğla'nın turizmdeki iddiası vurgulanacak.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- DATÇA’DA YILLARDIR BEKLENEN DİŞ RÖNTGENİ HİZMETİ İÇİN ÖNEMLİ GELİŞME
- Diş Tedavisi Sonrası Fenalaşan 4 Yaşındaki Serra Hayatını Kaybetti
- Datça, 20. Uluslararası Turizm Fuarı’nda Tanıtıldı
- DATÇA’DA KAMU YATIRIMLARI VE KÖRMEN LİMANI GÜMRÜK KAPISI’NDA ÇALIŞMALAR YERİNDE İNCELENDİ
- MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN 300 MİLYON TL’LİK ULAŞIM YATIRIMINDA SONA GELİNDİ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.