s
Muğla
07 Eylül, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    28.59
  • EURO
    30.52
  • ALTIN
    1783.9
  • BIST
    7768.17
  • BTC
    36743.46$

Milletvekili Otgöz'den 15 Temmuz Mesajı

Milletvekili Otgöz'den 15 Temmuz Mesajı
Haber Merkezi: MİLLETVEKİLİ OTGÖZ: 15 TEMMUZ ASLA UNUTULMAYACAK VE UNUTTURMAYACAĞIZ, O BİZİM İÇİN TARİHİ BİR KAYITTIR.

Milletvekili OTGÖZ: 15 Temmuz, Türk milletinin yeniden dirilişinin, yeniden şahlanışının, iradesine yönelen saldırılar karşısında tekrar ayağa kalkmasının sembol tarihidir.

AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nün yıl dönümünde bir mesaj yayınladı.

Ülke ve Millet olarak 15 Temmuz gecesinde tarihimizin en acı günlerinden birini yaşadık. 15 Temmuz 2016 tarihinde demokrasimize ve milli iradeye karşı FETÖ terör örgütü tarafından darbe girişiminde bulunuldu.

Cumhurbaşkanlığı Külliyemiz, demokrasimizin kalesi olan Gazi Meclisimiz ve güvenliğimizin teminatı olan Emniyet Müdürlüklerimiz, İstihbarat Teşkilatımız bombalandı.

Bir avuç vatan ve millet düşmanının yaptığı bu haince ve alçakça darbe girişimi, başta Sayın Cumhurbaşkanımızın “dik” ve “cesur” duruşu, Milletimizin vatanımıza ve demokrasiye sahip çıkması ile savuşturuldu.

Hep birlikte, Ülkemizin birliğine ve bütünlüğüne sahip çıktık. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü konusunda verilen bu mücadelede, maalesef çok sayıda şehidimiz ve gazimiz oldu.

15 Temmuz tarihinde gerçekleştirilen hain darbe girişiminde şehit olan 251 vatandaşımızı saygı ve rahmetle anıyorum. Yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyorum. Gazilerimize de sağlıklı uzun ömürler temenni ediyorum.

Darbe girişimi sonrasında; tüm ülke genelinde olduğu gibi bizler de milli iradeye ve demokrasimize sahip çıkmak için Muğlalı hemşerilerimizle birlikte meydanlarda idik.

Gazi Meclisimize ve Milli İradeye hep birlikte sahip çıktık.

Gazi Meclisimize ve ülkemize sahip çıkan başta Muğlalı hemşerilerim olmak üzere tüm vatandaşlarımızı sevgi ve saygı ile selamlıyorum. Muğlalı hemşerilerim ve özellikle de Marmarisli hemşerilerim özel bir teşekkürü hak ediyor.

15 Temmuz gecesi Sayın Cumhurbaşkanımız Marmaris’te idi. Bütün gözler de Marmaris’te ve Sayın Cumhurbaşkanımızın üzerindeydi.

FETÖ’cü hainler, o gece, Sayın Cumhurbaşkanımıza suikast için Marmaris’e geldiler. Darbe girişimini haber alan Sayın Cumhurbaşkanımız, büyük bir kararlılık gösterdi. Milletimizi darbe girişimine karşı sokağa davet etti.

Muğlalı hemşerilerimiz de Sayın Cumhurbaşkanımıza sahip çıktı ve darbenin önlenmesinde büyük bir rol oynadı.

Bu mücadeledeki başarıları için kıymetli hemşerilerime en içten teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.

Hainler o gece Marmaris’te, Cumhurbaşkanımızı koruyan Polis memurları Nedip Cengiz Eker ve Mehmet Çetin kardeşlerimizi şehit ettiler.

15 Temmuz asla unutulmayacak ve unutturmayacağız, o bizim için tarihi bir kayıttır.

FETÖ’cü hainlerce şehit edilen tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı, gazilerimize de sağlıklı uzun ömürler diliyorum.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!