İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ BÜLENT ALDAL’DAN YKS ADAYLARINA MORAL ZİYARETİ

Sebiha ARSLAN: İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal, hafta sonu gerçekleştirilecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesinde Yılmaz Kardeşler Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek üniversite hayali kuran öğrencilere moral verdi.
Sınav öncesi öğrencilerle samimi bir sohbet gerçekleştiren Müdür Aldal, sınav stresiyle başa çıkmanın ve motivasyonun yüksek tutulmasının önemine dikkat çekti. “Sizlerin azmi ve emeği bizleri gururlandırıyor. Bu süreçte gösterdiğiniz çaba karşılığını mutlaka bulacaktır,” sözleriyle öğrencilere inancını dile getirdi.
Ziyaret sırasında öğrencilere sınavla ilgili önerilerde bulunan Aldal, onların heyecanını paylaşırken, sınav sürecinde büyük gayret sarf eden öğretmenlere de teşekkür etti.
Moral ziyaretinin ardından öğrenciler, destek mesajlarıyla sınava bir adım daha güçlü hazırlandıklarını ifade etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 36 Şube Arasında Datça İmzası: Delfin Sigorta Üç Ödülle Döndü
- Datça Sındı Kooperatifi Başkanı Can Usul, Muğla Tarım Güçbirliği Yönetimine Seçildi
- Datça’da Kabotaj Bayramı’nın 100. Yılı Kutlanacak
- Datça'da Dönem Sonu Haftası Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleriyle Renklendi
- Orman Yangınlarına Karşı Kritik Uyarı: Bir Kıvılcım Felakete Dönüşebilir
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.