DEPREMZEDE ÇOCUKLAR DATÇA'DA DENİZLE BULUŞTU

Sebiha ARSLAN : Kahramanmaraş'ın Nurhak ilçesinden gelen 40 depremzede çocuk, 'Bir Deniz, Bin Çocuk' projesi kapsamında Datça’ da denizle tanışmanın heyecanını yaşadı.
Deprem sonrası ilk kez tatil yapma fırsatı bulan çocuklar, Datça Kaymakamlığı, Datça Belediyesi ve Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin yanı sıra hayırsever iş insanları ve vatandaşların desteğiyle Datça’ da unutulmaz bir hafta geçirecek.
Çocuklara, cankurtaran ve gönüllü eğitmenler eşliğinde yüzme eğitimleri verilirken, sörf ve resim dersleri de programda yer aldı. Ayrıca, tarihi ve kültürel geziler kapsamında, Knidos Antik Kenti'ni arkeolog eşliğinde keşfeden çocuklar, düzenlenen tekne turuyla bölgenin doğal güzelliklerini de görme şansı yakalayacak.
İlk defa böyle bir tatil deneyimi yaşayan çocuklar, yaşadıkları zorlukları geride bırakarak keyifli anlar yaşadıklarını belirterek kendilerine bu imkânı sunan herkese teşekkür etti.
Kahramanmaraşlı çocukların ardından, Hatay'ın Defne ilçesinden 40 kişilik bir grubun da aynı proje kapsamında Datça'da misafir edileceği belirtildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- DATÇA’DA YILLARDIR BEKLENEN DİŞ RÖNTGENİ HİZMETİ İÇİN ÖNEMLİ GELİŞME
- Diş Tedavisi Sonrası Fenalaşan 4 Yaşındaki Serra Hayatını Kaybetti
- Datça, 20. Uluslararası Turizm Fuarı’nda Tanıtıldı
- DATÇA’DA KAMU YATIRIMLARI VE KÖRMEN LİMANI GÜMRÜK KAPISI’NDA ÇALIŞMALAR YERİNDE İNCELENDİ
- MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN 300 MİLYON TL’LİK ULAŞIM YATIRIMINDA SONA GELİNDİ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.