DATÇA'LI YÜZÜCÜ DÜNYA MARKASI, ARENA'NIN MARKA ELÇİSİ OLARAK, İTALYA' DA YÜZME YARIŞMASINA KATILDI

Sebiha ARSLAN :Datça'da yaşayan, Datça Open Water Swimming yüzücüsü Gülen Yıldırım, Dünya markası Arena'nın Marka Elçisi olarak İtalya' da ülkemizi ve Datça'yı temsil etti.
Yüzme camiasının büyük markası Arenawaterinstinct' in Mayıs ayında marka elçisi olarak seçtiği, Datçalı yüzücü Yıldırım, hafta sonu İtalya Sicilya Palermo'da gerçekleşen organizasyonda ülkemizin tek davetlisi olarak katıldı.
Datça'da yaz kış demeden her gün yüzen ve kendi sloganıyla “öyle güzel bir deniz var ki Datça' da, boşa gitmesin diye her gün yüzüyorum” diyen Gülen Yıldırım, 3 gün süren organizasyonda, ayrıca Oceanman Palermo Yüzme yarışmasına da katılarak, yaş grubunda 12'ci oldu.
Gülen Yıldırım, Güler yüzü ve pozitif enerjisiyle ülkemizde de “Pozitif Sporcu” olarak da seçildiği belirtildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- DATÇA’DA YILLARDIR BEKLENEN DİŞ RÖNTGENİ HİZMETİ İÇİN ÖNEMLİ GELİŞME
- Diş Tedavisi Sonrası Fenalaşan 4 Yaşındaki Serra Hayatını Kaybetti
- Datça, 20. Uluslararası Turizm Fuarı’nda Tanıtıldı
- DATÇA’DA KAMU YATIRIMLARI VE KÖRMEN LİMANI GÜMRÜK KAPISI’NDA ÇALIŞMALAR YERİNDE İNCELENDİ
- MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN 300 MİLYON TL’LİK ULAŞIM YATIRIMINDA SONA GELİNDİ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.