DATÇALI KADINLAR DEPREMZE DELER İÇİN KERMES DÜZENLEDİ

Sebiha ARSLAN :Datça'da kadınlar, "Asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen depremzedeler için, kermes düzenledi.
Gönüllü Kadınlar tarafından evlerinde hazırlanan, yemek, içecek, tatlı ve tuzlu yiyecekler, Jandarma Lojmanı karşısında, tezgahlarda satışa sunuldu.
Cumartesi günü gerçekleşen etkinlikte, 48 yaşındaki ev hanımı Birgül Cengiz yaptığı açıklamada, '' Datça' lı kadınlar, Polis eşleri, Kuran Kursuna katılan ev hanımları evlerinde hazırladıkları yiyecekleri, burada satışını yaparak, depremzede arkadaşlarımıza bir nebze katkı sunmak istedik. Hepimiz çok üzgünüz. Elimizden ne gelirse yapmaya çalışıyoruz. Bizimde elimizden bu geldi. Birlik beraberlik zamanı'' dedi.
Kermesten elde edilen gelir, depremzedelere katkı için bağışlandı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.