DATÇA'DA SÜSLÜ KADINLAR BİSİKLET TURU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Sebiha ARSLAN :Datça'da süslü kadınlar sürdürülebilir ulaşım ve otomobilsiz kentler için, bir kez daha pedal çevirdi. Datça'nın Kraliçesi Dr. Latife Ebru Talum Gürpınar ise muhteşem sesi ve ekibi ile etkinlik sonrası Cumhuriyet meydanında verdiği konserle kulakların pasını sildi.
Sürdürülebilir ulaşım, otomobilsiz şehirler ve doğanın korunması amacıyla organize edilen Süslü Kadınlar Bisiklet Turu, bir çok kentte eşzamanlı olarak, Datça'da da gerçekleştirildi. Cumhuriyet Meydanı'ndan hareket eden bisikletli kadınlar şehir turunun ardından yine aynı yere dönerek basın açıklşamasında bulundu, müzik eşliğinde dans etti.
Birçok kadın katıldığı ve bisikletlerini çiçeklerle süslediği etkinliğe erkekler de destek verdi.
Etkinlik sonrası, Datça'nın Kraliçesi Dr. Latife Ebru Talum Gürpınar, muhteşem sesi ve ekibi ile etkinlik sonrası Cumhuriyet meydanında verdiği konserle kulakların pasını sildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- DATÇA’DA YILLARDIR BEKLENEN DİŞ RÖNTGENİ HİZMETİ İÇİN ÖNEMLİ GELİŞME
- Diş Tedavisi Sonrası Fenalaşan 4 Yaşındaki Serra Hayatını Kaybetti
- Datça, 20. Uluslararası Turizm Fuarı’nda Tanıtıldı
- DATÇA’DA KAMU YATIRIMLARI VE KÖRMEN LİMANI GÜMRÜK KAPISI’NDA ÇALIŞMALAR YERİNDE İNCELENDİ
- MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN 300 MİLYON TL’LİK ULAŞIM YATIRIMINDA SONA GELİNDİ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.