DATÇA'DA SPOR DOLU TATİL

Sebiha ARSLAN: Datça Open Water Swimming ekibinin organizeliğinde gerçekleşen etkinlikte farklı şehirlerden gelen yüzücüler beş gün boyunca yüzme, yürüyüş, koşu, paddle board, kano sporlarıyla dolu bir tatil geçirdiler.
Öncelikli olarak Datça's 7 parkurları için Datça'ya gelen yüzücüler, Datça's 7 parkurlarından Kargı-Taşlık ve Palamutbükü Tavşan adası parkurlarını tamamladı. Parkurlar dışında bolca yüzme antrenmanı yapan ekip, paddle board ve kano aktivitelerine de katıldılar.
Su sporlarının yanı sıra hazırlanan program doğrultusunda Karia yolu Datça bölümünün Hızırşah - Domuzçukuru-Kargı etabını da yürüyen, Kızlan-Reşadiye koşusu yapan, Knidos'u ziyaret eden ve Knidos Fener'ine çıkan ekip, bu spor dolu bayram için Datça Open Water Swimming ekibine çok teşekkür ederek, en kısa sürede Datça's 7'nin kalan parkurlarını tamamlamak için geleceklerini söyledi.
Organizasyonu gerçekleştiren Datça Open Water Swimming ekibinden Gülen Yıldırım ve Aygül Y. Aksoy, 14 sporcunun katıldığı programdan herkesin mutlu anılarla döndüğünü, ifade edere, Datça'nın Spor Turizmi açısından büyük bir zenginlik olduğunu ve spor dolu organizasyonlara devam edeceklerini söylediler.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- DATÇA’DA YILLARDIR BEKLENEN DİŞ RÖNTGENİ HİZMETİ İÇİN ÖNEMLİ GELİŞME
- Diş Tedavisi Sonrası Fenalaşan 4 Yaşındaki Serra Hayatını Kaybetti
- Datça, 20. Uluslararası Turizm Fuarı’nda Tanıtıldı
- DATÇA’DA KAMU YATIRIMLARI VE KÖRMEN LİMANI GÜMRÜK KAPISI’NDA ÇALIŞMALAR YERİNDE İNCELENDİ
- MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN 300 MİLYON TL’LİK ULAŞIM YATIRIMINDA SONA GELİNDİ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.