Datça’da Liman Hizmetleri ve Güvenlik Çalışmaları İncelendi

Datça Kaymakamı Murat Atıcı ile Mülkiye Müfettişi Kadir Balaban, bugün Datça’da liman hizmetleri ile güvenlik alanındaki mevcut durumu değerlendirmek amacıyla Karaköy Limanı, Datça Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Datça İlçe Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Büro Amirliği’nde temaslarda bulundu. Program kapsamında yetkililerden sürdürülen faaliyetler ve planlanan projelere ilişkin bilgi alındı.
Karaköy Limanı’nda limanın mevcut işleyişi ve hizmet kapasitesi değerlendirildi. Yetkililer, devam eden faaliyetler ile planlanan projeler hakkında bilgi verirken, limandaki genel duruma ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.
Ardından Datça Sahil Güvenlik Komutanlığı’nda deniz güvenliğine yönelik yürütülen görevler ele alındı. Komutanlığın faaliyet alanları ve sorumluluklarına ilişkin bilgilendirme yapılırken, sahadaki çalışmalar yerinde gözlemlendi.
Deniz Limanı Büro Amirliği’nde ise liman güvenliği kapsamında sürdürülen görevler ve denetim süreçleri değerlendirildi. Birimde yürütülen faaliyetlere ilişkin yetkililer tarafından bilgi paylaşımında bulunuldu.
Atıcı ve Balaban, program sonunda özveriyle görev yapan personele çalışmalarında başarılar ve kolaylıklar diledi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- DATÇA’DA YILLARDIR BEKLENEN DİŞ RÖNTGENİ HİZMETİ İÇİN ÖNEMLİ GELİŞME
- Diş Tedavisi Sonrası Fenalaşan 4 Yaşındaki Serra Hayatını Kaybetti
- Datça, 20. Uluslararası Turizm Fuarı’nda Tanıtıldı
- DATÇA’DA KAMU YATIRIMLARI VE KÖRMEN LİMANI GÜMRÜK KAPISI’NDA ÇALIŞMALAR YERİNDE İNCELENDİ
- MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN 300 MİLYON TL’LİK ULAŞIM YATIRIMINDA SONA GELİNDİ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.