DATÇA’DA GÜVENLİKTE YENİ DÖNEM

Sebiha ARSLAN : Datça’da İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine başlayan Dursun Turan’a hayırlı olsun ziyaretleri başladı. AK Parti Muğla İl Başkanı Haluk Laçin ve AK Parti Datça İlçe Başkanı Ayçan Cuhadar, Müdür Turan’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.
Ziyarette ilçenin güvenlik yapısı, kamu düzeni ve kurumlar arası iş birliği konularında görüş alışverişinde bulunuldu. İl Başkanı Haluk Laçin, “Datça’nın huzuru hepimizin ortak sorumluluğu. Müdürümüzün görevi hayırlı olsun, birlikte uyum içinde çalışacağımıza inanıyoruz,” ifadelerini kullandı.
İlçe Başkanı Ayçan Cuhadar ise, “Datça’da güvenliğin güçlenmesi için her kurumla iş birliği içinde olacağız. Yeni Emniyet Müdürümüzün enerjisi ve tecrübesi ilçemize katkı sağlayacaktır,” dedi.
Emniyet Müdürü Dursun Turan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Datça’da güvenliğin sağlanması adına tüm ekipleriyle birlikte özveriyle çalışacaklarını belirtti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- DATÇA’DA YILLARDIR BEKLENEN DİŞ RÖNTGENİ HİZMETİ İÇİN ÖNEMLİ GELİŞME
- Diş Tedavisi Sonrası Fenalaşan 4 Yaşındaki Serra Hayatını Kaybetti
- Datça, 20. Uluslararası Turizm Fuarı’nda Tanıtıldı
- DATÇA’DA KAMU YATIRIMLARI VE KÖRMEN LİMANI GÜMRÜK KAPISI’NDA ÇALIŞMALAR YERİNDE İNCELENDİ
- MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN 300 MİLYON TL’LİK ULAŞIM YATIRIMINDA SONA GELİNDİ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.