Datça Gastronomi Festivali tanıtım ve lansmanı gerçekleşti.

Sebiha ARSLAN:26- 29 Haziran tarihlerinde Datça'da Saygın Medya sahibi Saygın Kurt organizasyonunda yapılacak olan GastrofestDatça 1. Datça Gastronomi festivalinin lansmanı çok sayıda davetlinin katılımıyla Yeşim Teras Restorant ta gerçekleşti.
Datça Gastronomi Festivali tanıtım ve lansmanı gerçekleşti.
26- 29 Haziran tarihlerinde Datça'da
Festival kapsamında Datça’nın eşsiz ve harika lezzetleri, Muğla lezzetleri, ülkemizin gastronomi markaları farklı yöresel lezzetleri, eşsiz tatlarını hep birlikte ünlü şefler ve Datça halkı ile birlikte ev sahipliği yaparak, birlikte paylaşarak ve birlikte planlayarak en iyi şekilde bu Festival konuklara sunma hedefleniyor. Festivalin kurucusu ve genel direktörü Saygın Kurt lansmanda yaptığı açıklamada; bu festivalin güzelliği Muğla’nın ilçeleriyle birlikte Datça’ya katacağı değer asla pahabiçilemez olacaktır.
Festivalin ana konseptinde Anadolu lezzetleri, Muğla yemekleri ve Datça lezzetleri olarak üç farklı konsept ile konukların huzurunda olacak.
Ayrıca Muğla’da ilk kez yapılacak olan Muğla Gastronomi ödülleri kapsamında Muğla genelinden başarı ödülleri GastrofestDatça’da sahiplerini bulacak. Anadolu’nun farklı lezzetlerini bir araya getirecek olan bu festival Datça’nın turizmdeki sürecine değer katacaktır' dedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- DATÇA'DA OZON VE KUPA HACAMAT MERKEZİ AÇILDI
- BÖBREK HASTASI ALİ SARI'DAN CUMHURBAŞKANINA ÇAĞRI: YAPAY BÖBREK ÇALIŞMALARI BAŞLATILSIN
- OKUL SPORLARI HOKEY YILDIZ ERKEKLER MÜSABAKALARI TAMAMLANDI
- KONTROLDEN ÇIKAN OTOMOBİL KOKOREÇ DÜKKANINA ÇARPTI
- HACI BEKTAŞ VELİ ANADOLU KÜLTÜR VAKFI DATÇA ŞUBESİNDEN BASIN AÇIKLAMASI
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.