DATÇA 1. BİSİKLET FESTİVALİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Sebiha ARSLAN :Datça 1. Bisiklet Festivali, 76 bisikletçinin katılımıyla gerçekleşti. Gündüzleri pedal çeviren bisikletçiler, akşamları da eğlenceli zaman geçirdi.
Datça Dağ Sporları Kulübü (DADADOSK) ve Datça Belediyesi işbirliği ile düzenlenen 1. Bisiklet Festivali renkli görüntülere ev sahipliği yaptı. 76 bisikletçinin katılımıyla gerçekleşen festivalde, 3 gün pedal çeviren sporcular, son gün Dadya Dostane Sanat ve Kültür Evinin organizasyonunda, sanatçı Didem K. Esentürk konseri ile eğlendi.
DADADOSK adına konuşan Gülhan Keleş ''bu yıl ilk kez düzenlenen festivale 37'si kadın bisikletçi olmak üzere 76 kişi başvurdu. Bazı bisikletçilerimiz eşleriyle geldikleri için bu sayı 100'ü buldu. Katılımcılardan 20 kişi yaşamını Datça'da sürdürüyor. Bu yıl ilki yapılan festivali gelenekselleştirerek her yıl Eylül ayının son haftasında yapılmaya devam edeceğiz” dedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- DATÇA’DA YILLARDIR BEKLENEN DİŞ RÖNTGENİ HİZMETİ İÇİN ÖNEMLİ GELİŞME
- Diş Tedavisi Sonrası Fenalaşan 4 Yaşındaki Serra Hayatını Kaybetti
- Datça, 20. Uluslararası Turizm Fuarı’nda Tanıtıldı
- DATÇA’DA KAMU YATIRIMLARI VE KÖRMEN LİMANI GÜMRÜK KAPISI’NDA ÇALIŞMALAR YERİNDE İNCELENDİ
- MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN 300 MİLYON TL’LİK ULAŞIM YATIRIMINDA SONA GELİNDİ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.