ÇÖP VE GERİ DÖNÜŞÜM KUMBARALARINI KIRIP UÇURUMDAN YUVARLADILAR

Datça-Marmaris karayolu üzerinde bulunan Armutalan Seyir Tepesinde bulunan geri dönüşüm kumbaraları ve çöp konteynırları, kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kırılıp uçurumdan yuvarlardı.
Marmaris Belediyesi tarafından Datça - Marmaris Karayolu üzerinde bulunan Armutalan Seyir Tepesine konulan geri dönüşüm kumbaralarını ve çöp konteynırlarını kırıp uçuruma fırlatıldığını gören temizlik işçileri manzara karşısında şoka uğrayarak uçurumdan yuvarlanmış ve içindeki çöplerin sağa sola saçıldığı o anları cep telefonuna kaydetti.
Güzel manzarası nedeniyle tercih edilen tepeye gelen vatandaşlar duruma tepki gösterirken geçtiğimiz Aralık ayında' da aynı noktada bulunan kumbaralar ve çöp konteynırlarına zarar verilmişti.
(Sebiha ARSLAN)
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 36 Şube Arasında Datça İmzası: Delfin Sigorta Üç Ödülle Döndü
- Datça Sındı Kooperatifi Başkanı Can Usul, Muğla Tarım Güçbirliği Yönetimine Seçildi
- Datça’da Kabotaj Bayramı’nın 100. Yılı Kutlanacak
- Datça'da Dönem Sonu Haftası Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleriyle Renklendi
- Orman Yangınlarına Karşı Kritik Uyarı: Bir Kıvılcım Felakete Dönüşebilir
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.