Başkan Durmuş’tan Başkan Laçin’e ziyaret

Sebiha ARSLAN :Cumhuriyet Halk Partisi Dalaman Belediye Başkanı Sezer Durmuş, ilçe belediye meclis üyeleri ve AK Parti Dalaman İlçe Başkanı Hüseyin Ertül ile birlikte, AK Parti Muğla İl Başkanı Haluk Laçin'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında, Dalaman'a yapılacak projeler hakkında destek talebinde bulunuldu ve verimli, yapıcı bir görüşme gerçekleştirildi.
Başkan Sezer Durmuş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: "Dalaman Belediyesi Meclis üyelerimiz ve AK Parti Dalaman İlçe Başkanı Hüseyin Ertuğrul ile birlikte, AK Parti Muğla İl Başkanı Haluk Laçin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ziyaretimiz sırasında, Dalaman’ımıza yapılacak projeler hakkında kendilerinden destek talebinde bulunduk. Verimli ve yapıcı bir görüşme gerçekleştirdik. AK Parti İl Başkanı Haluk Laçin’e misafirperverliği için teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dileriz " dedi.
AK Parti Muğla İl Başkanı Haluk Laçin, ziyaretle ilgili olarak, "Bu tür ziyaretler, İl ve ilçelerimizdeki projelerin hayata geçirilmesi için önemli bir fırsat sunuyor. Dalaman Belediyesi'nin projelerine destek vermekten memnuniyet duyacağım. Misafirperverliğimiz her zaman devam edecek" dedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- DATÇA’DA YILLARDIR BEKLENEN DİŞ RÖNTGENİ HİZMETİ İÇİN ÖNEMLİ GELİŞME
- Diş Tedavisi Sonrası Fenalaşan 4 Yaşındaki Serra Hayatını Kaybetti
- Datça, 20. Uluslararası Turizm Fuarı’nda Tanıtıldı
- DATÇA’DA KAMU YATIRIMLARI VE KÖRMEN LİMANI GÜMRÜK KAPISI’NDA ÇALIŞMALAR YERİNDE İNCELENDİ
- MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN 300 MİLYON TL’LİK ULAŞIM YATIRIMINDA SONA GELİNDİ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.