Başkan Aras ve Köksal, Dünyaevine Girdi

Sebiha ARSLAN : Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, hayatlarını birleştirdi. Çiftin nikah töreni, Menteşe Konakaltı Nikah Salonu'nda ailelerinin huzurunda gerçekleşti.
Başkan Aras ve Köksal, Dünyaevine Girdi
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, hayatlarını birleştirdi. Çiftin nikah töreni, Menteşe Konakaltı Nikah Salonu'nda ailelerinin huzurunda gerçekleşti.
Başkanlar, sosyal medya hesaplarından yaptıkları ortak açıklamada, "Bugün hayatımızın en özel günlerinden birini yaşıyoruz. Ailelerimizin huzurunda gerçekleşen nikah töreniyle hayatlarımızı birleştirdik. Bu mutlu günümüzde sevincimizi paylaşan herkese gönülden teşekkür ediyoruz. Hep birlikte sevgi ve dayanışma içinde daha güzel bir geleceği inşa etmeye devam edeceğiz," ifadelerine yer verdi.
Başkan Aras ve Başkan Köksal'a, yeni hayatlarında mutluluklar diliyoruz.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 36 Şube Arasında Datça İmzası: Delfin Sigorta Üç Ödülle Döndü
- Datça Sındı Kooperatifi Başkanı Can Usul, Muğla Tarım Güçbirliği Yönetimine Seçildi
- Datça’da Kabotaj Bayramı’nın 100. Yılı Kutlanacak
- Datça'da Dönem Sonu Haftası Kültür, Sanat ve Spor Etkinlikleriyle Renklendi
- Orman Yangınlarına Karşı Kritik Uyarı: Bir Kıvılcım Felakete Dönüşebilir
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.