LAÇİNNN
s
Muğla
02 Nisan, 2025, Çarşamba
  • DOLAR
    37.97
  • EURO
    41.16
  • ALTIN
    3822.9
  • BIST
    9.659
  • BTC
    83040.805$

AK PARTİ DATÇA’DA BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLEDİ

AK PARTİ DATÇA’DA BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLEDİ
Simge AYBEY: Ramazan Bayramı dolayısıyla AK Parti Datça İlçe Başkanlığı’nda bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Programa AK Parti Muğla İl Başkanı Haluk Laçin, AK Parti Datça İlçe Başkanı Aycan Çuhadar, ilçe yönetimi ve partililer katıldı.

"Birlik ve Beraberlik İçinde Çalışmaya Devam Edeceğiz"

Bayramlaşma programında konuşan İl Başkanı Haluk Laçin, bayramların dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştiren özel günler olduğunu vurguladı. "Muğla’nın her ilçesi için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz" diyen Laçin, teşkilat olarak vatandaşlarla iç içe olmanın önemine dikkat çekti.

Taksici Esnafına Ziyaret

Bayramlaşmanın ardından ilçe yönetimiyle birlikte Datça’daki taksici esnafı ziyaret edildi. Esnafın bayramı kutlanırken, sektörel sorunlar ve talepler dinlendi. İl Başkanı, yerel esnafın bölge ekonomisinde önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, “Esnafımızın her zaman yanındayız. Onların sesini duymak ve çözüm üretmek için sahadayız” dedi.

Osman Ali Kaya Ailesine Ziyaret

Program kapsamında heyet , Datça siyasetinde önemli bir yere sahip Osman Ali Kaya ve ailesini ziyaret ederek bayramını kutladı.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!