LAÇİNNN
s
Muğla
21 Eylül, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    28.59
  • EURO
    30.52
  • ALTIN
    1783.9
  • BIST
    7768.17
  • BTC
    36743.46$

SİNE DATÇA'DA BU HAFTA

0
Her hafta Cuma gün­le­ri 3 fark­lı film ya­yın­la­yan sine Datça bu hafta bir­bi­rin­den güzel 3 film­le daha kar­şı­mı­za çı­kı­yor.

Sine Datça'dan alı­nan bil­gi­le­re göre bu hafta viz­yo­na su­na­cak­la­rı film­le­rin be­lir­len­di­ği be­lir­til­di.
Edi­ni­len bil­gi­le­re göre her hafta Cuma gün­le­ri 3 fark­lı film ya­yın­la­yan sine Datça bu hafta bir­bi­rin­den güzel 3 film­le daha kar­şı­mı­za çı­kı­yor.

Sine Datça'da Bu hafta Dünya Ka­dın­lar günü do­la­yı ile viz­yon­da ola­cak "Diren Suff­ra­get­te" adlı film 7-8 Mart Pa­zar­te­si, Salı gün­le­ri viz­yon­da ola­ca­ğı bil­di­ril­di.
Yö­net­men­li­ği­ni Sarah Gav­ron'un yap­tı­ğı 2015 İngi­liz ya­pı­mı dram ka­te­go­ri­sin­de olan film Ço­cuk­luk yıl­la­rın­dan beri ça­ma­şır­cı ola­rak ça­lı­şan Ma-ud Watts bir­ta­kım te­sa­düf­ler 

so­nu­cun­da ka­dın­la­rın oy verme hak­kıy­la il­gi­li mü­ca­de­le eden süf­ra­jet­le­re ka­tı­lır ve seçme hakkı için mü­ca­de­le et­me­ye baş­lar. 
Bu durum kendi eşi ve et­ra­fın­da­ki ata­er­kil top­lum ta­ra­fın­dan hiç hoş kar­şı­lan­ma­sa da Em­me­li­ne Pank­hurst gibi öncü fi­gür­le­rin yön­len­dir­me­siy­le Maud ve et­ra­fın­da­ki mü­ca­de­le ar­ka­daş­la­rı ba­rış­çıl çözüm yol­la­rın­dan ses­le­ri­ni du­yur­mak için daha sal­dır­gan ey­lem­le­re geç­me­ye karar ver­me­le­ri Hi­ka­ye­si­ni an­la­tır.

Baş ro­lü­nü Bren­dan Gle­eson'un oy­na­dı­ğı, He­le­na Bonha Car­ter,Carey Mul­li­gan, Anne Marie Duff ve Meryl St­re­ep'nin oyun­cu­lu­ğu­nu yap­tı­ğı fil­min yan­lı­ca 2 gün Dünya Ka­dın­lar günü'ne özel ola­rak 7-8 Mart gün­le­ri saat 13:00'da viz­yon­da ola­ca­ğı bil­di­ril­di.

Haf­ta­nın bir diğer filmi ola­rak Ani­mas­yon Ka­te­go­ri­sin­de bir ko­me­di tarzı adlı fil­min ya­yın­la­na­ca­ğı belirtildi.?Edinilen bil­gi­le­re göre Bu gün baş­la­yıp 17 Mart Per­şem­be gü­nü­ne kadar her Cu­mar­te­si Pazar günü 

saat 13:00 'da viz­yon­da ola­ca­ğı bil­dirl­di.

Haf­ta­nın son filmi ola­rak Şeb­nem Bur­cu­oğ­lu­nun Kocan Kadar Konuş Di­ri­liş Ro­ma­nın­dan uyar­la­nan "Kocan Kadar Konuş 2 Di­ri­liş" fil­mi­nin ya­yın­la­na­ca­ğı be­lir­til­di.
Edi­ni­len bil­gi­le­re göre Yö­net­men­li­ği­ni Kı­vanç Ba­ru­ö-nü'nün yap­tı­ğı Baş­rol­le­ri­ni Ezgi Mola ve Murat Yıl­dı­rım'ın oy­na­dı­ğı 2016 ya­pı­mı Ko­me­di ve aşk tar­zın­da ko­nu­suy­la yoğun ilgi gör­me­si bekleniyor.?
Bu gün Sine Datça'da viz­yo­na girip bir hafta bo­yun­ca 10 Mart Per­şem­be ak­şa­mı­na kadar her gün 15:00, 17:30 ve 20:00'da viz­yon­da ol­ma­sı bek­le­ni­yor.(DATÇA HABER)

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!