MÜDÜR SAĞUN: BİRLİK VE DAYANIŞMAMIZ ARTACAKTIR

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Muğla Bölge Müdürü Sezgin Sağun, 'Biz bize yeteriz Türkiye'm' sloganıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası'nın birlik ve beraberliği artıracağını vurguladı.
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Muğla Bölge Müdürü Sezgin Sağun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başlattığı 'Biz bize yeteriz Türkiye'm' kampanyası hakkında açıklama yaptı.
Sağun'un yazılı açıklamasında:
“Pandemi olarak ilan edilen COVİD-19 tüm dünyada olduğu gibi maalesef ülkemizde de can kayıplarına sebep olmaktadır. Devletimiz milleti ile beraber bu salgın hastalığa karşı kararlılıkla mücadele etmektedir. Bu mücadele ile ilgili haberlerin medyada yer alması önem arz etmekte olup medya kuruluşunuzda bu konudaki haberlere yer vererek kamuyu bilgilendirmenizi takdirle takip ediyor ve hassasiyetiniz için teşekkür ediyorum.
Cumhurbaşkanımızın “Biz Bize Yeteriz Türkiye'm” sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası birlik ve dayanışmamızı arttıracaktır. Bu birlik ve dayanışmanın daha güçlü olması için kampanyanın geniş kitlelere duyurulması gerekli olup bunu sadece sizin gibi duyarlı medya kuruluşları aracılığıyla yapabiliriz. Milli Dayanışma Kampanyası ile ilgili medyanızda (web sayfası, gazete) haber yapılması konusunu saygıyla rica ederim.”
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.