16. Hızırşah Etkinliklerinin Ardından Teşekkür Ziyaretleri

Esen YILDIZ KOCAOĞLAN: Datça'da bu yıl 16'ncısı düzenlenen Hızırşah Etkinliklerinin ardından, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Datça Şubesi Yönetim Kurulu organizasyona katkı sunan kamu kurumlarına teşekkür ziyaretleri gerçekleştirdi, desteklerinden dolayı yetkililere plaket takdim etti.
Ziyaretler kapsamında Datça Kaymakamı Murat Atıcı, Datça Belediye Başkanı Aytaç Kurt ve Datça Belediyesi Zabıta Müdürü Mert Eser makamlarında ziyaret edildi. Yönetim kurulu, gerçekleştirdiği görüşmelerde, etkinliklerin hazırlık ve organizasyon sürecine verdikleri desteklerden dolayısıyla teşekkür ederek plaket takdim etti.
Vakfın Datça Şubesi Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada, 16 yıldır birlik, dayanışma ve paylaşma anlayışıyla sürdürülen Hızırşah Etkinliklerinin, kamu kurumları, gönüllüler ve vatandaşların katkılarıyla başarıyla gerçekleştirildiği ifade edildi. Açıklamada, etkinliklerin gerçekleşmesine katkı sunan tüm kişi ve kurumlara teşekkür edilirken, Hızırşah Etkinliklerinin gelecek yıllarda da aynı dayanışma ruhuyla yaşatılması amacıyla iş birliği içinde çalışmaların sürdürüleceği vurgulandı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- DATÇA’DA YILLARDIR BEKLENEN DİŞ RÖNTGENİ HİZMETİ İÇİN ÖNEMLİ GELİŞME
- Diş Tedavisi Sonrası Fenalaşan 4 Yaşındaki Serra Hayatını Kaybetti
- Datça, 20. Uluslararası Turizm Fuarı’nda Tanıtıldı
- DATÇA’DA KAMU YATIRIMLARI VE KÖRMEN LİMANI GÜMRÜK KAPISI’NDA ÇALIŞMALAR YERİNDE İNCELENDİ
- MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN 300 MİLYON TL’LİK ULAŞIM YATIRIMINDA SONA GELİNDİ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.