s
Muğla
07 Eylül, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    28.59
  • EURO
    30.52
  • ALTIN
    1783.9
  • BIST
    7768.17
  • BTC
    36743.46$

GÜ­ZELLİĞİN YENİ ADRESİ 11 HAIR ART STU­DİO AÇIL­DI

GÜ­ZELLİĞİN YENİ ADRESİ 11 HAIR ART STU­DİO AÇIL­DI
Sebiha ARSLAN: 11 Hair Art Stu­dio, ki­şi­ye özel saç ta­sa­rım­la­rıy­la ka­dın­la­rın doğal gü­zel­li­ği­ni or­ta­ya çı­kar­mak için Datça'da hiz­me­te baş­la­dı. Ki­şi­ye özel saç ta­sa­rım­cı­sı ve sa­nat­çı Meh­met Al­tın­baş, “Mi­sa­fir­le­ri­mi­zi baş­tan aşağı ana­liz ede­rek doğru stil­le­ri su­nu­yo­ruz. Ki­şi­ye özel saç ke­si­mi ve renk ta­sa­rı­mı ile ki­şi­nin en iyi ver­si­yo­nu­nu ve po­tan­si­ye­li­ni keş­fet­me­le­ri­ne ola­nak sağ­lı­yo­ruz” dedi.

20 yıl­lık tec­rü­be­siy­le Meh­met Al­tın­baş, dün­ya­ca ünlü Toni & Guy'ın İstan­bul'daki Eti­ler ve Su­adi­ye  
şu­be­le­rin­de ça­lış­tık­tan sonra, 2015 yı­lın­da kendi sa­lo­nu­nu açtı. Ay­rı­ca eş za­man­lı ola­rak İngil­te­re ve İtalya başta olmak üzere, yurt dı­şın­da­ki Toni & Guy şu­be­le­rin­de de sa­yı­sız saç ta­sa­rı­mı­na imza attı. Al­tın­baş, “Saç ke­si­mi ka­dın­lar için kor­ku­lu bir rüya gibi. Bir yan­la­rı kes­tir­mek is­ter­ken diğer yan­la­rı 'ya ku­aför çok ke­ser­se' diye dü­şü­nü­yor. Öyle bir an ge­li­yor ki saç­la­rın­da ciddi de­ği­şik­lik­ler yap­mak is­ti­yor­lar ama hemen ar­dın­dan piş­man­lık du­yu­yor­lar. Bu kez de saç­la­rı­nı uzat­mak için çe­şit­li bakım ürün­le­ri­ne yö­ne­li­yor­lar. Biz ise ka­dın­la­rı bu can sı­kı­cı dön­gü­den kur­ta­ra­cak kesin çö­züm­ler su­nu­yo­ruz. Ki­şi­ye özel saç ta­sa­rım­la­rıy­la kor­ku­la­rı­nı­zı ve trav­ma­la­rı­nı­zı ta­ma­men or­ta­dan kal­dı­rı­yo­ruz. Kesim deyip geç­me­yin, sa­çı­nı­zı kesen kişi bir anda ha­ya­tı­nı­zı de­ğiş­ti­re­bi­lir” dedi.
Datça'da id­di­alı ve ye­ni­lik­çi bir salon ola­rak hiz­me­te açı­lan 11 Hair Art Stu­dio, İskele Ma­hal­le­si, Am­bar­cı Cad­de­si No: 34'te (Cu­mar­te­si Pa­za­rı gi­ri­şi - eski AYDEM bi­na­sı) sabah 10:00 ile akşam 22:00 ara­sın­da hiz­met ve­ri­yor. Ran­de­vu oluş­tu­rul­du­ğu tak­dir­de ise iç ve dış me­kan­la­rın yanı sıra yat­lar­da ve otel­ler­de 7/24 hiz­met su­nu­yor.
Ki­şi­ye özel saç ta­sa­rım­cı­sı Meh­met Al­tın­baş, id­di­alı saç ke­si­mi, renk­len­dir­me ve gelin saç ta­sa­rım­la­rı­nın yanı sıra stüd­yo­sun­da saç ba­kı­mı, boya, röfle, fön, ke­ra­tin ba­kı­mı ve bir­çok ku­aför hiz­me­ti­ni de­tay­lı ola­rak su­nu­yor. 11 Hair Art Stu­dio, ye­ni­lik­çi ve kap­sam­lı hiz­met an­la­yı­şıy­la Datça'da fark ya­ra­ta­cak ve ka­dın­la­rın ger­çek gü­zel­li­ği­ni or­ta­ya çı­ka­ra­cak gibi gö­zü­kü­yor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!