DATÇA GENÇ ARGE'DEN BİLİM DOLU ÇALIŞMA

Sebiha ARSLAN : Datça Genç ARGE’ Öğretmen Kaan İpin' in liderliğinde, bilim ve teknolojiye ilgi duyan öğrencilere, yeni şeyler öğrenmeye ve yaratıcılıklarını ortaya çıkarmaya yönelik dolu dolu bir çalışma gerçekleştirdi. Robotik Kodlama Atölyesi'nde öğrenciler robotların dünyasına adım atarak kodlamanın temellerini öğrendi.
Öğretmen Kaan İpin' in liderliğinde, Akıl ve Zeka Oyunları etkinlikleriyle öğrenciler strateji geliştirme, planlama, mantık yürütme ve görsel-uzamsal düşünme becerilerini geliştirdi. Bu etkinlikler, dikkat-konsantrasyon, hafıza ve bellek alanlarının gelişimine de destek sağladı.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal, Genç ARGE çalışmasına yönelik gerçekleştirilen atölyeleri ziyaret ederek öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Aldal, bu tür etkinlikler, gençlerimizin bilim ve teknolojiye olan ilgisini artırmayı ve onların yaratıcı düşünme becerilerini geliştirmeyi hedeflediğini ifade etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.