© DATÇA HABER

YENİLENEN ATA­TÜRK SPOR SA­LO­NU HİZMETE GİRDİ

Sebiha ARSLAN: Genç­lik ve Spor Ba­kan­lı­ğı ve Muğla Genç­lik ve Spor Mü­dür­lü­ğün­ce, İskele ma­hal­le­si Kargı mev­kin­de bu­lu­nan, Ata­türk Spor Sa­lo­nu' nun bakım, ona­rım ve parke ye­ni­le­me iş­lem­le­ri ta­mam­lan­dı. İç ve dış du­var­lar da ta­di­lat edi­lir­ken, ça­lış­ma­la­rın bi­ti­ril­me­siy­le spor sa­lo­nu ye­ni­den kul­la­nı­ma açıl­dı.

Datça Genç­lik Spor İlçe müdür ve­ki­li Seher Akbay Şahin, ye­ni­le­nen spor sa­lo­nun­da genç ofi­si­mi­zin açıl­ma­sı ile genç­le­ri­mi­zin ba­ğım­lı­lık­la mü­ca­de­le kap­sa­mın­da, bir psi­ko­lo­ğun gö­re­ve baş­la­dı­ğı­nı be­lirt­ti.
Şahin söz­le­ri­nin de­va­mın­da '' Ço­cuk­la­rı­mı­zın ve genç­le­ri­mi­zin ki­şi­sel ge­li­şi­mi­nin des­tek­le­me­si ve bi­linç­len­di­ril­me­si, kötü alış­kan­lık­lar­dan uzak­la­şıp, ken­di­le­ri­ne yat­kın olan spor­la­ra eği­lim­le­rin­de, bün­ye­miz­de­ki psi­ko­lo­ğu­muz des­tek ve­recek. Bunun yanı sıra artık tüm fa­ali­yet­le­ri­mi­zi, Sat­ranç ve diğer branş­lar­da­ki ya­rış­ma­la­rı­mı­zı mo­der­ni­ze sa­lo­nu­muz­da ger­çek­leş­tir­me­ye baş­la­dık. Ta­di­lat ile bir­lik­te Skor­bord ye­ni­len­di. Ta­va­na kat­la­nır bas­ket­bol po­ta­sı ya­pıl­dı. Tu­va­let­ler, so­yun­ma oda­la­rı, bütün elekt­rik te­si­sa­tı, su te­si­sa­tı, ses sis­te­mi, UPS bağ­lan­tı­la­rı, gü­ven­lik ka­me­ra­la­rı ve alarm sis­tem­le­ri de ta­di­lat ile bir­lik­te komp­le ye­ni­len­di. Sa­lo­nu­muz baş­tan sona de­ğiş­ti. Ba­kan­lı­ğı­mı­zın ta­li­mat­la­rı doğ­rul­tu­sun­da, İl Mü­dür­lü­ğü­mü­zün' de des­te­ği ile bir çok spor mal­ze­me­miz geldi. Şu anda aktif ola­rak, Bas­ket­bol, Çim Ho­ke­yi, Vo­ley­bol, Fut­bol ve Ta­ek­won Do branş­la­rın­da, ant­ren­man­la­rı­mız­la baş­la­mış bu­lun­mak­ta­yız. Bunun yanı sıra Yaz Spor okul­la­rı ve Özel Spor­cu­la­rı­mız için­de, pro­je­le­ri­miz devam edi­yor'' dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER