© DATÇA HABER

MUĞLA İL GENELİNDE ARA­NAN ŞA­HIS­LA­RA YÖNELİK UY­GU­LA­MA­DA BA­ŞA­RI­LI OPE­RAS­YON

Sebiha ARSLAN : Muğla Em­ni­yet Mü­dür­lü­ğü ekip­le­ri ta­ra­fın­dan il ge­ne­lin­de ara­nan şa­hıs­la­ra yö­ne­lik ope­ras­yon dü­zen­len­di. Çe­şit­li suç­lar­dan ara­nan top­lam 49 şahıs ya­ka­lan­dı. 7 şahıs gö­zal­tı­na alın­dı.

Salı günü saat 08:00 - 20:00 sa­at­le­ri ara­sın­da ger­çek­leş­ti­ri­len ara­nan şa­hıs­la­ra yö­ne­lik uy­gu­la­ma­da, top­lam 73 ekip ve 184 per­so­ne­l ka­tıl­dı. Ger­çek­le­şen ope­ras­yon­da,
top­lam­da 1.703 şahıs sor­gu­lan­dı,7 şüp­he­li gö­zal­tı­na alın­dı,11 ki­şi­ye adli işlem ya­pıl­dı,3 ki­şi­ye ise idari işlem uy­gu­lan­dı. Ay­rı­ca 5,5 gram eroin ele ge­çi­ril­di ve 19.275 Türk Li­ra­sı cezai işlem uy­gu­lan­dı.
İl ge­ne­lin­de ara­nan şa­hıs­la­ra yö­ne­lik ya­pı­lan uy­gu­la­ma­lar­da ise 34'ü ke­sin­leş­miş hapis ce­za­sı ve 15'i çe­şit­li suç­lar­dan ifa­de­ye yö­ne­lik ya­ka­la­ma emri bu­lu­nan top­lam 49 şahıs ya­ka­lan­dı. 2 yıla kadar hapis ce­za­sı ile aran­mak­ta olan 27 şahıs ile 5 yıla kadar hapis ce­za­sı ile aran­mak­ta olan 7 şahıs ya­ka­lan­dı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER