© DATÇA HABER

MÜDÜR ALDAL’ DAN ‘’APLİKE YAPIMI" KURSUNA ZİYARET

Sebiha ARSLAN: Datça İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün "Elde Aplike Yapımı" kursuna bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyaret sırasında, kurs öğretmeni Hilmiye Ata ve kursiyerlerle bir araya gelen Aldal, çalışmalar hakkında bilgi aldı ve kursiyerlerle sohbet etti.

Ziyaret sırasında, Bülent Aldal kurs öğretmeni ve kursiyerlerin el işi çalışmalarını inceledi ve onların emeklerini takdir etti. Hilmiye Ata, kursiyerlerin el işi aplike çalışmalarının inceliklerini ve yaratıcı süreçlerini detaylı olarak anlattı. Aldal, kursiyerlerin çalışmalarını büyük bir ilgiyle dinledi ve onların motivasyonunu artıracak sözler söyledi.
Görüş alışverişinde bulunulan ziyaret sırasında, kursiyerler de, Müdür  Aldal’a kursun faydalarından ve kendileri için ne kadar öğretici olduğundan bahsetti. Aldal, Halk Eğitim Merkezi’nin bu tür kurslarla sanatı ve el becerilerini geliştirmeye yönelik katkılarını vurguladı ve kursiyerlere başarılar diledi.
Ziyaretin kendileri için moral kaynağı olduğunu belirten kursiyerler, Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal’ a teşekkürlerini ilettiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER