© DATÇA HABER

MİDİBÜS ŞO­FÖ­RÜ VE EŞİ, SON YOL­CU­LUK­LA­RI­NA BİRLİKTE UĞUR­LAN­DI

Sebiha ARSLAN: Ula'da mey­da­na gelen tur ka­za­sın­da ha­ya­tı­nı kay­be­den mi­di­büs şo­fö­rü ve eşi, son yol­cu­luk­la­rı­na bir­lik­te uğur­lan­dı.


Ula'nın Ak­ya­ka Ma­hal­le­si gi­ri­şin­de, Cu­mar­te­si günü, günü bir­lik tura ka­tı­lan yerli tu­rist­le­ri ta­şı­yan Meh­met Doğu'nun kul­lan­dı­ğı 20 AIV 199 pla­ka­lı tur mi­di­bü­sü­nün freni pat­la­ma­sı so­nu­cu, Kont­rol­den çıkan oto­büs, park ha­lin­de­ki üç araca ve ar­dın­dan bir bahçe du­va­rı­na çarp­tı. Ka­za­da bazı yol­cu­lar oto­büs­ten fır­lar­ken ba­zı­la­rı ise araç içe­ri­sin­de sı­kış­tı.
Kaza so­nu­cun­da 11 ya­şın­da­ki Me­li­sa Gül­te­kin olay ye­rin­de ha­ya­tı­nı kay­bet­ti. Sü­rü­cü­nün 57 ya­şın­da­ki eşi Necla Doğu ise kal­dı­rıl­dı­ğı Muğla Eği­tim ve Araş­tır­ma Has­ta­ne­si'nde ya­pı­lan mü­da­ha­le­le­re rağ­men kur­ta­rı­la­ma­dı. Ağır ya­ra­la­nan şoför Meh­met Doğu da te­da­vi gör­dü­ğü özel has­ta­ne­de ha­ya­tı­nı kay­bet­ti.
Tur ka­za­sın­da ha­ya­tı­nı kay­be­den Doğu çifti De­niz­li'nin Ha­cı­eyüp­lü Me­zar­lı­ğı'nda yan yana top­ra­ğa ve­ril­di. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER