© DATÇA HABER

GA­ZE­TEMİZDEN BELEDİYE BAŞ­KAN ADAY­LA­RI­NA ZİYARET

Simge AYBEY: Datça Haber Ga­ze­te­si İmti­yaz sa­hi­bi Haluk Laçin ile Genel Yayın Yö­net­me­ni ve So­rum­lu Yazı İşleri mü­dü­rü­müz Se­bi­ha Ars­lan, Datça Be­le­di­ye baş­kan aday­la­rı­nı, seçim Ko­or­di­nas­yon mer­kez­le­ri­ni zi­ya­ret ede­rek, ha­yır­lı olsun di­lek­le­rin­de bu­lun­du.

Zi­ya­ret kap­sa­mın­da, Ba­ğım­sız Be­le­di­ye Baş­kan Adayı Mesut Yar, Cum­hur İtti­fa­kı Baş­kan Adayı Fey­zul­lah Gü­la­da, İyi Parti Baş­kan Adayı Ser­kan İğci Tür­ki­ye İşçi Par­ti­si Datça baş­kan adayı Büşra Alem­dar De­ve­ci, Cum­hu­ri­yet Halk Par­ti­si Be­le­di­ye Baş­kan adayı Aytaç Kurt'un, Seçim Ko­or­di­nas­yon mer­kez­le­rin­de­ki zi­ya­ret­te görüş alış ve­ri­şin­de bu­lu­nul­du.
Ga­ze­te­miz im­ti­yaz sa­hi­bi Haluk Laçin'' Her bir ada­yı­mız biz­le­ri mec­lis üye­le­ri ile kar­şı­la­dı. Ger­çek­leş­tir­di­ği­miz zi­ya­re­ti­miz­de, baş­kan aday­la­rı­mı­zın il­çe­miz­de­ki yerel yö­ne­tim viz­yon­la­rı, pro­je­le­ri ve baş­kan se­çil­dik­ten son­ra­ki he­def­le­ri hak­kın­da bil­gi­ler edin­dik. Hepsi bir­bi­rin­den kıy­met­li olan aday­la­rı­mı­za ba­şa­rı­lar di­li­yo­rum'' dedi.

Genel Yayın Yö­net­me­ni ve So­rum­lu Yazı İşleri Mü­dü­rü­müz Se­bi­ha Ars­lan ise yap­tı­ğı açık­la­ma­da '' Be­le­di­ye Baş­kan aday­la­rı­mı­zın seçim sü­re­cin­de­ki st­ra­te­ji­le­ri­ni ve va­at­le­ri­ni öğ­re­ne­rek, Datça hal­kı­mı­zı daha iyi bil­gi­len­dir­mek adına ger­çek­leş­tir­di­ği­miz bu zi­ya­ret­ler­le, seçim sü­re­si bo­yun­ca ti­tiz­lik­le takip ede­rek, okur­la­rı­mı­za en gün­cel ve ta­raf­sız bil­gi­le­ri sunma so­rum­lu­lu­ğu­mu­zun bi­lin­ciy­le, zi­ya­ret­le­ri­miz ger­çek­leş­tir­mek­te­yiz'' dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER