© DATÇA HABER

DİLAN VE MACİT ÇİFTİ DÜNYA EVİNE GİRDİ

Simge AYBEY: 13 Ekim Pazar günü, Datça’nın güzelliğiyle dikkat çeken mekanlarından D’nidos Village’de, Dilan Düzgün ve Macit Yalçın hayatlarını birleştirdi.

İlçemizin tanınmış simalarından, Nokta Pastanesi’nin ortakları Osman ve Sergül Düzgün'ün kızları Dilan, muhteşem bir törenle Macit Yalçın ile dünyaevine girdi.
Dilan ve Macit’in bu mutlu gününde, ailelerinin yanı sıra arkadaşları ve sevenleri de onları yalnız bırakmadı. Davetliler, D’nidos Village’de bir araya gelerek çiftin en mutlu gününe şahitlik etti. Özel anların ölümsüzleştirilmesi için SanatWedding profesyonel fotoğraf ekibi, etkinlik boyunca tüm keyifli anları ve duygusal anları kayıt altına aldı. Çekimler, çiftin ve misafirlerin mutluluğunu yansıtan pek çok fotoğrafla taçlandırıldı. Törende, çift Datça’nın geleneksel yörsel oyunu Harmandalı da oynandı. Oldukça görkemli olan bu düğünde, sevdikleriyle bir arada olmanın mutluluğunu yaşayan çift, yaptıkları kısa konuşmada, ailelerine, arkadaşlarına ve bu özel günlerinde yanlarında olan tüm davetlilere teşekkür etti. 
Gazetemiz olarak Dilan ve Macit çiftini tebrik ediyor, yeni çiftimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz!

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER