© DATÇA HABER

Datça’da ÇEDES Etkinlikleri Yoğun Katılımla Gerçekleştirildi

Esen YILDIZ KOCAOĞLAN: Datça’da “Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Saygılıyım” (ÇEDES) projesi kapsamında 4-6 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek etkinlikler, ilk gününde yoğun katılımla gerçekleştirildi. Öğrencilerin hem değerler eğitimi konusunda bilinçlenmesini hem de sosyal yönlerini geliştirmesini amaçlayan program, renkli görüntülere sahne oldu.

Etkinlikler, Datça İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü, Datça İlçe Müftülüğü ve Datça Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenirken, programlara İlçe Müftülüğü ev sahipliği yaptı. Etkinliğe Şube Müdürü Emre Birgül de katıldı. Program kapsamında öğrenciler, değerler eğitimi çerçevesinde düzenlenen soru-cevap etkinlikleriyle bilgi edinirken; geleneksel oyunlar ve sportif faaliyetlerle keyifli vakit geçirdi. Okçuluk, badminton, sokak tenisi, çuval yarışı, halat çekme ve mendil kapmaca gibi etkinliklerle öğrenciler hem eğlendi hem de sosyal becerilerini geliştirme fırsatı buldu.

Etkinlikler boyunca öğrencilere çeşitli ikramlar sunulurken, programlar gönüllülük esasına dayalı olarak ve veli izinleri doğrultusunda gerçekleştirildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER