© DATÇA HABER

DATÇA'DA BOZUK YOLLAR VE TEHLİKELİ PLAKAJ TAŞLARI VATANDAŞLARI ENDİŞELENDİRİYOR

Sebiha ARSLAN: Datça'daki bozuk yollar, sürücülerin yanı sıra motosiklet kullanıcıları için de ciddi bir tehlike oluşturmaya başladı. Son günlerde, yollardaki bozuklukların ve tehlikeli plakaj taşlarının lastiklerde yarılmalara yol açtığı, bazı motosiklet kazalarının bu sebepten meydana geldiği iddia edildi.

Vatandaşlar, özellikle İskele ve Reşadiye arasında bulunan yolların durumu hakkında büyük bir kaygı taşımakta. Yolların onarımları ile ilgili net bir bilgiye ulaşamayan halk, yetkililerden acil bir yanıt bekliyor. Çoğu sürücü, yol durumunun her geçen gün daha da kötüleştiğini dile getirirken, Datça Belediyesi'nin yanı sıra Muğla  Büyükşehir Belediyesi'nin de sorumluluk alanlarındaki yolların durumunu göz önünde bulundurması gerektiğini vurguluyor.
Yol onarımlarının ne zaman yapılacağı konusunda belirsizlik yaşanırken, vatandaşlar daha güvenli bir ulaşım için yetkililerin gerekli adımları atmasını talep ediyor. Datça'nın güzelliklerini korumak ve yerel halkın güvenliğini sağlamak, en büyük öncelikler arasında yer alması gerektiğini savunan vatandaşlar,   yetkililerin konuyla ilgili acil bir açıklama yapması ve yolların ivedilikle onarılması bekleniyor.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER