© DATÇA HABER

DATÇA, TURİZM SEKTÖRÜNDE ULUSLARARASI ARENADA TEMSİL EDİLMEYE HAZIRLANIYOR

Sebiha ARSLAN: 23-25 Ekim tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirilecek olan Uluslararası Antalya Turizm Fuarı'nda, Saygın Medya yönetiminde Datça ve Datça otelleri standı ile birçok turizmci ve otelci katılım sağlamaya hazırlanıyor.

Saygın Medya Yönetim Kurulu Başkanı Saygın Kurt, yaptığı açıklamada daha önce İstanbul'da düzenlenen Emit turizm fuarında Datça'yı en iyi şekilde temsil ettiklerini belirtti. Ancak son yıllarda Emit fuarının etkisinin azaldığını fark ettikleri için Antalya turizm fuarına katılmaya karar verdiklerini ifade etti.
Saygın Kurt,  Datça Bodrum, Marmaris ve Fethiye  olarak Muğla'nın turizm markalarıyla aynı salonda yan yana olacak olmaktan son derece memnun olduklarını dile getirdi. 50 m²'lik standlarında Datça'nın prestijli ve özel otellerini fuara katılacaklarını belirten Kurt, seneye daha çok katılım olmasını temenni ettiklerini söyledi. Her otele ait bir tanıtım standı ile hem otellerin hem de Datça'nın tanıtımının en iyi platformlardan birisinin burası olduğunu düşündüğünü ifade etti.
Bu yılki turizm fuarına yerli ve yabancı ziyaretçilerin yoğun ilgi göstermesini beklediklerini söyleyen Kurt, bu nedenle bölgeye olan ilginin daha da artacağını düşündüklerini belirtti. Turizm hizmeti veren herkesin bu tür fuarları mutlaka ziyaret etmesi gerektiğine inandığını vurgulayan Kurt, Datça'dan herkesi fuara davet etti.
Datça’nın turizm sektöründe uluslararası arenada temsil edilmesi, bölgenin tanıtımı ve turizm potansiyelinin artırılması açısından büyük bir fırsat.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER