© DATÇA HABER

DATÇA, SA­RI­CA­YAZ' DA 2. BİSİKLET FESTİVALİNE HA­ZIR­LA­NI­YOR

Sebiha ARSLAN: Datça' da eylül ayı­nın son haf­ta­sı, ger­çek­le­şecek olan 2. Bi­sik­let fes­ti­va­li için ha­zır­lık­lar baş­la­dı.

26-29 Eylül ta­rih­le­ri ara­sın­da 4 gün bo­yun­ca, Datça' nın yeşil ve ma­vi­sin­de mi­sa­fir­le­ri­ni ağır­la­ya­cak olan fes­ti­val­de, tek­ne­ler­le koy­lar, bi­sik­let­ler­le de koy ge­zi­le­ri­nin yanı sıra, kül­tür ve ta­ri­hi zen­gin­lik­le­ri de ta­nı­tı­la­cak.
Datça Bi­sik­let Fes­ti­va­li ko­mi­te­si ta­ra­fın­dan ya­pı­lan açık­la­ma­da; "Datça 2. Bi­sik­let Fes­ti­va­li­mi­zi 26-27-28-29 Eylül 2024 ta­rih­le­rin­de ya­pı­yo­ruz. 52 koyun ta­ma­mı­nı gös­te­re­me­sek te, Datça ve do­ğa­sı­nı ya­şat­mak için eli­miz­den ge­le­ni ya­pa­ca­ğız. Datça'nın gü­zel­lik­le­ri­ni, Kni­dos'un bin­ler­ce yıl­lık kül­tü­rü­nü, ta­ri­hi zen­gin­lik­le­ri­ni bi­sik­let ara­cı­lı­ğıy­la ta­nıt­mak, son gün tekne turu ile hem din­le­nip hem de daha çok koyda yüzme fır­sa­tı ya­rat­mak is­ti­yo­ruz. Ge­le­nek­sel bir hal alan “Datça Bi­sik­let Fes­ti­va­li” ne siz de­ğer­li dost ve pe­dal­daş­la­rı­mı­zı bek­li­yo­ruz. Siz­ler­le bir Eylül so­nu­nun gü­zel­lik­le­rin­de, sa­rı­ca yazda bu­luş­mak­tan mut­lu­luk du­ya­ca­ğız. Sos­yal medya he­sap­la­rı­mız­dan, fes­ti­val ro­ta­la­rı­na dair bil­gi­yi yanı sıra bir­çok fo­toğ­raf ve vi­de­oyu da pay­la­şa­ca­ğız. Par­kur­la­ra uygun bi­sik­let, ki­şi­sel kon­dis­yon ve tec­rü­be­ni­zin olup ol­ma­dı­ğı­na dik­kat et­me­ni­zi önem­le rica edi­yo­ruz. Fes­ti­val­de ana kamp ala­nı­mız yine de­ni­ze sıfır ola­cak. İlk gün, yani 26 Eylül günü, saat 11:00 iti­ba­riy­le ko­nak­la­ma­ya baş­la­ya­bi­le­ce­ğiz. Ön­ce­sin­de Datça'nın gü­zel­lik­le­ri­ni, Kni­dos'un bin­ler­ce yıl­lık kül­tü­rü­nü, ta­ri­hi zen­gin­lik­le­ri­ni bi­sik­let ara­cı­lı­ğıy­la ta­nıt­mak, son gün tekne turu ile hem din­le­nip hem de daha çok koyda yüzme fır­sa­tı ya­rat­mak is­ti­yo­ruz. Tüm bi­sik­let dost­la­rı­mı­zı Datça 2. Bi­sik­let Fes­ti­va­li'ne bek­li­yo­ruz. İler­le­yen de­tay­la­rı @dat­ca­be­le­di­ye­si , @da­da­dosk, @dat­ca­_­mor­pe­dal , sos­yal medya he­sap­la­rı­mız­dan takip ede­bi­lir­si­niz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER