© DATÇA HABER

"DATÇA MARTILARI" PROJE EKİBİNDEN KAYMAKAM ATICI’YI ZİYARET

Sebiha ARSLAN: 21. Uluslararası Bilişimci Martılar Projesinde, "En İyi Ortaokul Projesi" ödülünü kazanan, Yılmazlar Ortaokulu “Datça Martıları” Proje ekibi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal ile birlikte Kaymakam Murat Atıcı' yı makamında ziyaret etti.

Yılmazlar Ortaokulu Müdürü Tülay Demirci  Boğatemür nezaretinde, proje tasarımcısı ve koordinatörü Doç. Dr. Hayal Köksal,  Öğretmenler Ali Ergen, Tümer Kara ve Kenan Gümüş’ün desteğiyle yola çıkan proje, “Çevre sorunları karşısında Datça’da ne yapabiliriz?” sorusuyla başladı.

Proje, “Deniz Kirliliğinin Önlenmesi” konusunda üretildi ve büyük bir başarı elde etti: “En İyi Ortaokul Projesi” ödülünü kazandı. Ayrıca, "Kübra Küçükerden Koçan Jüri Özel Ödülü" ne layık görüldü.

Yapılan açıklamada;  Proje tasarımcısı ve koordinatörü Sayın Doç. Dr. Hayal Köksal’a teşekkür ediyoruz. Fen Bilimleri Öğretmeni Ali Ergen, Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Tümer Kara ve İngilizce Öğretmeni Kenan Gümüş ile Yılmazlar Ortaokulu okul idaresini başarılarından dolayı tebrik ediyoruz. Bu önemli başarı, Datça’nın ve ülkemizin adını gururla duyurdu. Gençlerimizin bu tür projelerdeki katkıları, geleceğimiz için umut verici’’ denildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER