© DATÇA HABER

DATÇA 4. ALTIN BADEM ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Sebiha ARSLAN : Datça’da  bu yıl 4’cü kez düzenlenen Altın Badem Ödülleri, Saygın Medya ve Saygın Kurt tarafından organize edilen törenle, sahiplerine takdim edildi.

Datça Altın Badem etkinlikleri kapsamında gerçekleşen bu anlamlı gecede, sanat dünyasının önde gelen isimleri onurlandırıldı. Gecede Datça Haber Gazetemize  ‘’Yılın Gazetesi’’ ödülü verildi. Gazetemiz imtiyaz sahibi Haluk Laçin ödülü, duayen magazinci Oktay İnci’den aldı.

Törende, mesleklerinde büyük başarılar elde etmiş tiyatro oyuncuları, dizi ve dublaj sanatçıları, yönetmenler ve yazarlar da yer aldı. Ayrıca, Yeşilçam’ın ünlü yönetmeni Ümit Efekan, Yaşam Boyu Onur Ödülü’ne layık görüldü.

Geceye damga vuran anlardan biri, katledilen Narin için yapılan yarım dakikalık saygı duruşuydu. Yazar ve yönetmen Nebil Özgentürk, tüm davetlileri Narin için saygı duruşuna davet etti ve salon bu anlamlı jestle birlikte saygı duruşunda bulundu. Cemil İpekçi ise ödülünü Datça’nın ilk terzilerinden olan Güsevil Akkoyun ile  en genç moda tasarımcısı torunu Alara Taş’ ın elinden aldı.

 

Pazartesi akşamı Gölmar Otelde gerçekleşen Tören’ de ödül alan İntizar ve Çiğdem Tunç, gecede şarkıları ile eşlik etti

 Bu anlamlı gece, sanatsal başarıların ödüllendirildiği ve toplumsal duyarlılığın ön plana çıktığı bir etkinlik olarak hafızalarda yer etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER