© DATÇA HABER

CUM­HUR­BAŞ­KA­NI ER­DO­ĞAN:31 MART'TA MİLLİ İRADE BAY­RA­MI­NI İLAN EDE­CE­ĞİZ

Sebiha ARSLAN: Cum­hur­baş­ka­nı Recep Tay­yip Er­do­ğan, AK Parti Muğla mi­tin­gin­de 50 bin ki­şi­ye hitap etti.? Er­do­ğan "Bu yıl in­şal­lah Ra­ma­zan Bay­ra­mı gel­me­den be­ra­ber­ce 31 Mart'ta milli irade bay­ra­mı­nı ilan ede­ce­ğiz. Cum­hu­ri­ye­ti­mi­zin ikin­ci as­rı­na ya­kı­şır yeni bir kal­kın­ma ham­le­si­nin star­tı­nı in­şal­lah siz­ler­le bir­lik­te san­dık­ta ve­re­ce­ğiz. Ül­ke­mi­ze ve Muğ­la­mı­za en büyük müj­de­miz bu ola­cak­tır " dedi.

Cum­hur­baş­ka­nı Er­do­ğan, Pazar günü Ata­türk Bul­va­rı'nda dü­zen­le­nen Muğla mi­tin­gin­de va­tan­daş­la­ra hitap etti. Muğla'da ol­mak­tan do­la­yı duy­du­ğu mem­nu­ni­ye­ti dile ge­ti­ren Er­do­ğan, gö­nül­le­ri­nin Muğla'dan hiç ay­rıl­ma­dı­ğı­nı, Muğla'ya ya­pı­lan her hiz­met­te mü­hür­le­ri­nin ve dam­ga­la­rı­nın ol­du­ğu­nu söy­le­di. Ken­di­si­nin de fahri Muğ­la­lı ol­du­ğu­nu be­lir­ten Er­do­ğan, "Fır­sat bul­duk­ça Mar­ma­ris'teki dev­let mi­sa­fir­ha­ne­sin­de bir­kaç gün din­len­me­ye ça­lı­şan bir kar­de­şi­niz sı­fa­tıy­la ken­di­mi fahri Muğ­la­lı ola­rak da gö­rü­yo­rum" dedi.

Cum­hur­baş­kan­lı­ğı ve mil­let­ve­kil­li­ği se­çim­le­rin­de Muğla'dan al­dık­la­rı oy oran­la­rı­na da de­ği­nen Er­do­ğan "Cum­hur­baş­kan­lı­ğın­da al­dı­ğı­mız yüzde 34,5 ve mil­let­ve­kil­li­ğin­de al­dı­ğı­mız yüzde 32 oy oranı için tüm Muğ­la­lı­la­ra te­şek­kür edi­yo­rum. Ama bi­li­yo­rum ki bu oy oran­la­rı Muğla ile ara­mız­da­ki sev­gi­nin de­rin­li­ği­ni gös­ter­mek­ten çok uzak. Hep söy­le­di­ği­miz gibi biz bu­gü­ne kadar sa­de­ce eser ve hiz­met si­ya­se­ti yap­tık. Ül­ke­mi­zin asır­lık ih­mal­le­rin so­nu­cu olan alt­ya­pı ek­sik­le­ri­ni gi­der­mek için ça­lış­tık. Mil­le­ti­mi­zin ana­sın­dan em­di­ği ak süt kadar he­la­li olan hak ve öz­gür­lük­le­ri­ni ge­liş­tir­me­nin mü­ca­de­le­si­ni ver­dik. De­mok­ra­si ve kal­kın­ma atı­lım­la­rı­mı­zın mey­ve­si­ni de ül­ke­mi­zi 21 yılda üç kat bü­yü­te­rek, in­sa­nı­mı­zın öz­gü­ve­ni­ni ar­tı­ra­rak aldık. Baş­ba­kan­lı­ğı­mız ve Cum­hur­baş­kan­lı­ğı­mız sü­re­cin­de ne şah­sen ne hü­kü­met uy­gu­la­ma­la­rıy­la ne parti po­li­ti­ka­la­rıy­la hiç kim­se­yi hiç­bir zaman öte­ki­leş­tir­me­dik. Her ke­sim­den va­tan­da­şı­mı­zın ta­ma­mı­nı ku­cak­la­dık, ta­ma­mı­na hiz­met ettik. Muğla Yö­rük­le­ri­nin ve Türk­men­le­ri­nin mağ­du­ri­yet­le­ri­ni de biz or­ta­dan kal­dır­dık. Kürt kar­deş­le­ri­mi­zin hak­kı­nı da biz sa­vun­duk. Ka­ra­de­niz'in, Ak­de­niz'in geçit ver­mez dağ­la­rı­na hangi ya­tı­rım­la­rı yap­tıy­sak Ege'nin, Doğu Ana­do­lu'nun, Gü­ney­do­ğu Ana­do­lu'nun her ka­rı­şı­na da aynı ya­tı­rım­la­rı biz gö­tür­dük."
Tür­ki­ye'yi önce 2023 he­def­le­ri ile ar­dın­dan Tür­ki­ye Yüz­yı­lı viz­yo­nuy­la bu­luş­tur­duk. Sa­na­yi, ti­ca­ret, tarım ve tu­riz­miy­le her alan­da üre­ten, is­tih­dam eden, ken­di­si­ne ve ül­ke­si­ne katkı sağ­la­yan in­san­la­rı­mı­zı des­tek­le­dik, teş­vik ettik. Sağ­la­dı­ğı­mız huzur ve güven ik­li­mi sa­ye­sin­de alt­ya­pı­sı ge­li­şen, po­tan­si­ye­li ha­re­ke­te geçen Tür­ki­ye'nin özel­lik­le be­re­ke­ti­nin en yakın şa­hi­di Muğ­la­mız­dır. Şöyle bir çey­rek asır ön­ce­si­nin Muğla'sını göz­le­ri­ni­zin önüne ge­ti­rin, ya­nı­na da bu­gün­kü Muğla'yı koyun. Arada adeta asır­lık fark gö­re­cek­si­niz"

"BELEDİYENİN EN­GEL­LEDİĞİ PRO­JE­LERİ ÜST ÜSTE KOY­SA­NIZ BİR MUĞLA DAHA ÇIKAR"
Muğla'nın dün­ya­nın göz be­be­ği ve çekim mer­ke­zi bir şehir. Buna rağ­men Muğla hak et­ti­ği yerde de­ğil­dir. Muğla'nın po­tan­si­ye­li­ni tam an­la­mıy­la kul­lan­ma­sı­nın önün­de­ki en büyük engel ise bu şeh­rin bü­yük­şe­hir be­le­di­ye­si­ni 25 yıl­dır yö­ne­ten zih­ni­yet­tir. Ken­di­si şehir için hiç­bir şey üret­me­yip Muğla'yı köy gö­rü­nü­mün­de tu­tan­lar, ba­kan­lık­la­rı­mı­zın ve gi­ri­şim­ci­le­ri­mi­zin ha­ya­ta ge­çir­mek is­te­di­ği pro­je­le­ri en­gel­le­mek için de el­le­rin­den ge­le­ni yap­mış­lar­dır. Öyle ki Muğla Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye­si­nin idari ta­sar­ruf­la veya yargı yo­luy­la en­gel­le­di­ği pro­je­le­ri üst üste koy­sa­nız bir Muğla daha çıkar. Şayet bugün Muğla tu­rizm­de ve ta­rım­da An­tal­ya'nın ge­ri­sin­de kal­mış­sa tek se­be­bi işte bu zih­ni­yet­tir. Ve Ata­türk'ün ar­ka­sı­na sak­la­nan ki­fa­yet­siz tem­sil­ci­le­ri­dir"

"AYAY­DIN TERCİHİ BİLE KA­RAR­LI­LI­ĞI­MI­ZIN İFADESİDİR"
Cum­hur İtti­fa­kı ola­rak Muğla Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye Baş­kan adayı ola­rak Aydın Ayay­dın'ı gös­ter­dik­le­ri­ni anım­sa­tan Er­do­ğan, "Ken­di­si ül­ke­mi­zin aka­de­mi­de, bü­rok­ra­si­de, si­ya­set­te tec­rü­be­li, en say­gın, en çözüm odak­lı isim­le­ri ara­sın­da yer alan bir ho­ca­mız­dır. Sa­de­ce bu ter­cih bile şeh­ri­mi­zi hak et­ti­ği eser­le­re ve hiz­met­le­re ka­vuş­tur­ma ko­nu­sun­da­ki ka­rar­lı­lı­ğı­mı­zın ifa­de­si­dir. Muğ­la­mı­zın diğer alan­lar­la bir­lik­te be­le­di­ye­ci­lik­te de Tür­ki­ye Yüz­yı­lı viz­yo­nu­mu­za uygun adım­lar­la iler­le­me­si­ni is­ti­yo­ruz. Biz bu ko­nu­da ka­rar­lı­yız"

"31 MART'TA MİLLİ İRADE BAY­RA­MI­NI İLAN EDE­CEĞİZ"
Muğla ile bir­lik­te Tür­ki­ye ha­ri­ta­sı­nın ta­ma­mı­nı Cum­hur İtti­fa­kı'nın renk­le­riy­le bo­ya­mak is­te­dik­le­ri­ni vur­gu­la­yan Er­do­ğan, "Bu yıl in­şal­lah Ra­ma­zan Bay­ra­mı gel­me­den be­ra­ber­ce 31 Mart'ta milli irade bay­ra­mı­nı ilan ede­ce­ğiz. Cum­hu­ri­ye­ti­mi­zin ikin­ci as­rı­na ya­kı­şır yeni bir kal­kın­ma ham­le­si­nin star­tı­nı in­şal­lah siz­ler­le bir­lik­te san­dık­ta ve­re­ce­ğiz. Ül­ke­mi­ze ve Muğ­la­mı­za en büyük müj­de­miz bu ola­cak.
Tür­ki­ye'yi 21 yıl­dır eser ve hiz­met si­ya­se­tiy­le yö­ne­tir­ken, her şe­hir­de ol­du­ğu gibi Muğla'ya ver­dik­le­ri söz­le­ri tut­mak için de gece gün­düz ça­lı­şı­yo­ruz. Şa­irin di­liy­le ifade edi­lecek olur­sa: Yol­lar­da izi­miz var, Hak'tan ni­ya­zı­mız var. İkrar­dan dön­mek olmaz, Muğla'ya sö­zü­müz var. İkti­da­ra gel­di­ği­miz­den bu­gü­ne Muğla'ya 122 mil­yar lira tu­ta­rın­da kamu ya­tı­rı­mı yap­tık. Eği­tim­de 3 bin 375 yeni ders­lik ka­zan­dır­dık, genç­lik ve spor­da 11 bin 157 kişi ka­pa­si­te­li yük­se­köğ­re­nim yurt bi­na­la­rı açtık. 71 spor te­si­si inşa ettik. Şimdi de Muğla, Bod­rum ve Fet­hi­ye'ye yeni spor te­sis­le­ri, Mar­ma­ris'e genç­lik mer­ke­zi ka­zan­dır­mak için ça­lı­şı­yo­ruz. Şe­hir­de­ki ih­ti­yaç sa­hip­le­ri­ne, yak­la­şık 4 mil­yar lira tu­ta­rın­da kay­nak­la des­tek olduk, top­lam 1291 ya­tak­lı 15 has­ta­ne­nin de ara­la­rın­da ol­du­ğu 40 sağ­lık te­si­si inşa ettik. 150 ya­tak­lı Mar­ma­ris Has­ta­ne­si'nin de için­de yer al­dı­ğı 4 sağ­lık te­si­si­nin ya­pı­mı devam edi­yor. Muğla'da 3 bin 375 ko­nu­tun ya­pı­mı­nı ta­mam­la­yıp hak sa­hip­le­ri­ne tes­lim ettik. 2 bin 303 ko­nu­tun ya­pı­mı da devam edi­yor. Muğla'da 2021 ya­zın­da ya­şa­nan orman yan­gın­la­rı­nın ar­dın­dan 21 köy evi ya­pa­rak, hak sa­hip­le­ri­ne tes­lim ettik. Kent­sel dö­nü­şüm kap­sa­mın­da, Muğla'da 4 bin 455 ba­ğım­sız bö­lü­mün dö­nü­şü­mü­nü ger­çek­leş­tir­dik. Hü­kü­me­te gel­di­ği­miz­de, şe­hir­de 8 atık su arıt­ma te­si­siy­le be­le­di­ye nü­fu­su­nun yüzde 25'ine hiz­met ve­ril­di­ği, bugün ise 33 atık su arıt­ma te­si­siy­le be­le­di­ye nü­fu­su­nun yüzde 94'üne hiz­met ulaş­tı­rıl­dık'' dedi
Er­do­ğan, Muğla'daki 6 mil­let bah­çe­si pro­je­sin­den bi­ri­ni ta­mam­la­dık­la­rı­nı, di­ğer­le­riy­le il­gi­li ça­lış­ma­la­rı sür­dür­dük­le­ri­ni söy­le­di. Ulaş­tır­ma­da 90 ki­lo­met­re­den dev­ral­dık­la­rı bö­lün­müş yol uzun­lu­ğu­nu 463 ki­lo­met­re­ye çı­kar­dık­la­rı­nı be­lir­ten Er­do­ğan, Aydın, Muğla, Or­ta­ca, An­tal­ya ve Mi­las-Bod­rum ay­rı­mı Gül­lük yo­lu­nu ta­mam­la­dık­la­rı­nı, Sey­di­ke­mer, Söğüt ve Fet­hi­ye-Kal­kan yol­la­rın­da ça­lış­tık­la­rı­nı söy­le­di. Bod­rum çevre yolu ve Milas Batı çevre yolu pro­je­le­ri­nin ön ha­zır­lık­la­rı­nı yap­tık. Şeh­ri­mi­zin pek çok ye­rin­de devam eden yol ça­lış­ma­la­rı­mı­zı pey­der­pey ta­mam­la­yıp hiz­me­te aça­ca­ğız. Geçen yıl 5,5 mil­yon yolcu ka­pa­si­te­si­ne ula­şan Da­la­man Ha­va­li­ma­nı'nı ve 4 mil­yon yolcu ka­pa­si­te­si­ne ula­şan Milas Bod­rum Ha­va­li­ma­nı­ ­da ye­ni­le­dik'' dedi.

"GEMİLERİMİZ, TA­RA­MA ÇA­LIŞ­MA­LA­RI­NA BU HAFTA BAŞ­LI­YOR"
Cum­hur­baş­ka­nı Er­do­ğan, Ören ve Tur­gut Reis yat li­man­la­rı­nı, Bod­rum ve Gül­lük is­ke­le­le­ri­ni şehre ka­zan­dır­dık­la­rı­nı be­lir­te­rek, "Fet­hi­ye ve Mar­ma­ris Kör­fe­zi'nin bal­çık­tan te­miz­len­me­si için gön­der­di­ği­miz iki ta­ra­ma ve dip te­miz­le­me ge­mi­si dün iti­ba­rıy­la böl­ge­ye ulaş­tı. Ge­mi­le­ri­miz, ta­ra­ma ça­lış­ma­la­rı­na in­şal­lah bu hafta baş­lı­yor." dedi. Er­do­ğan, Muğla'nın tu­rizm ve tarım po­tan­si­ye­li­ni ar­tır­mak için ha­ya­ta ge­çir­me­yi plan­la­dık­la­rı­nı, gerek ken­di­le­ri­nin gerek Muğla Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye Baş­kan adayı Aydın Ayay­dın'ın pek çok pro­je­si bu­lun­du­ğu­nu be­lirt­ti.
Muğla'ya 8 baraj, 7 içme suyu te­si­si, 20 su­la­ma te­si­si, 1 arazi top­lu­laş­tır­ma pro­je­si, 70 taş­kın ko­ru­ma te­si­si, 8 gölet ve 10 hid­ro­elekt­rik sant­ra­li ka­zan­dır­dık­la­rı­nı an­la­tan Er­do­ğan, şöyle ko­nuş­tu: "İnşa et­ti­ği­miz te­sis­ler­le Muğla'nın içme su­yu­nu ga­ran­ti al­tı­na aldık, kalan ek­sik­le­ri de en kısa sü­re­de ta­mam­lı­yo­ruz. Hiz­me­te sun­du­ğu­muz su­la­ma pro­je­le­riy­le Muğla'da yak­la­şık 145 bin dekar zirai ara­zi­yi su­la­ma­ya açtık. Ya­pı­mı devam eden 13 su­la­ma te­si­si­miz ta­mam­lan­dı­ğın­da 165 bin dekar müm­bit ara­zi­yi daha suyla bu­luş­tu­ra­ca­ğız. Muğla'da top­lam 60 bin dekar ara­zi­nin su­lan­ma­sı­na hiz­met edecek 5 yeni baraj daha inşa edi­yo­ruz. Şeh­ri­miz­de 117 bin hek­tar alan­da ça­lış­ma ya­pa­rak 510 mil­yon fi­da­nı top­rak­la bu­luş­tur­duk. Arı­cı­lı­ğı ge­liş­tir­mek ve or­ga­nik bal üre­ti­mi­ni des­tek­le­mek için 18 bal or­ma­nı kur­duk. Tesis et­ti­ği­miz 91 şehir or­ma­nıy­la va­tan­daş­la­rı­mı­za rahat nefes ala­cak­la­rı alan­lar oluş­tur­duk. Muğ­la­lı çift­çi­le­ri­mi­ze 34 mil­yar li­ra­lık ta­rım­sal hibe des­te­ği ver­dik. İstih­da­mı des­tek­le­mek için Muğla'daki iş­ve­ren­le­re 6,5 mil­yar lira tu­ta­rın­da prim teş­vi­ki ver­dik."

9 İLÇEYE DAHA DOĞAL GAZ ARZI
Cum­hur­baş­ka­nı Er­do­ğan, Muğla'ya, Men­te­şe'ye, Ya­ta­ğan'a, Ula'ya, Ka­vak­lı­de­re'ye ve Bayır'a doğal gaz arzı sağ­la­dık­la­rı­nı be­lir­te­rek, "Önü­müz­de­ki dö­nem­de Bod­rum, Da­la­man, Datça, Fet­hi­ye, Köy­ce­ğiz, Mar­ma­ris, Milas, Or­ta­ca ve Sey­di­ke­mer'e de doğal gaz ar­zı­nı sağ­la­ma­yı plan­lı­yo­ruz" dedi. Muğla'ya ya­pı­lan hiz­met­le­re iliş­kin gös­te­ri­len vi­de­onun ar­dın­dan alan­da­ki­le­re  "Muğla'ya Cum­hur İtti­fa­kı be­le­di­ye­ci­li­ği ya­kı­şır mı?" diye sordu.
Cum­hur İtti­fa­kı be­le­di­ye baş­kan aday­la­rıy­la şehri ger­çek be­le­di­ye­ci­lik­le bu­luş­tur­mak is­te­dik­le­ri­ni dile ge­ti­ren Er­do­ğan, her par­ti­nin ve her ada­yın ken­di­ne göre be­le­di­ye­ci­lik yapma id­di­asın­da bu­lu­na­bi­le­ce­ği­ni ancak bu ko­nu­da kim­se­nin ken­di­le­riy­le ya­rı­şa­ma­ya­ca­ğı­nı söy­le­di.
"Muğla'nın her biri di­ğe­rin­den güzel kör­fez­le­ri­nin te­miz­li­ğin­den alt­ya­pı ve bü­yük­şe­hir kay­nak­lı imar so­run­la­rı­na kadar tüm me­se­le­le­ri­nin çö­zü­mü için pro­je­le­ri­miz hazır. İşte Muğla'nın kör­fez­le­ri­nin ha­li­ni gö­rü­yor­su­nuz değil mi? Nasıl kok­tu­ğu­nu gö­rü­yor­su­nuz değil mi? İşte bunu gi­de­recek olan, siz san­dık­ta yeter ki bize des­tek verin. Şu anda Cum­hur­baş­ka­nı kim, Er­do­ğan. Hü­kü­met, Cum­hur İtti­fa­kı. Do­la­yı­sıy­la yerel yö­ne­tim­ler­de de 31 Mart ak­şa­mı in­şal­lah Cum­hur İtti­fa­kı güven alır­sa bizi tu­ta­na aş­kol­sun. Biz de tüm gü­cü­müz­le Muğla'yı her ba­kım­dan daha mü­ref­feh, daha güzel, daha hu­zur­lu bir ge­le­ce­ğe ha­zır­la­ya­ca­ğız. Çey­rek asır­lık ba­si­ret­siz be­le­di­ye­ci­lik dö­ne­mi­ni ka­pa­ta­ca­ğı ko­nu­sun­da ben Muğla'ya gü­ve­ni­yo­rum. Muğla in­şal­lah san­dık­la­rı pat­la­ta­rak ger­çek be­le­di­ye­ci­lik ko­nu­sun­da bize gü­ve­ni­ni or­ta­ya ko­ya­cak­tır."
Cum­hur­baş­ka­nı Er­do­ğan, her şeyin ba­şı­nın huzur, hu­zu­run ilk şar­tı­nın da gü­ven­lik ol­du­ğu­na dik­ka­ti çe­ke­rek, Muğla'nın bir asır önce işgal ya­şa­mış, ar­dın­dan milli mü­ca­de­ley­le is­tik­la­li­ni ka­zan­mış şehir ola­rak bunun an­la­mı­nı çok iyi bil­di­ği­ni ifade etti.

"85 MİLYON VA­TAN­DA­ŞI­MI­ZIN YAS­TI­ĞA BA­ŞI­NI HUZUR İÇİNDE KOY­MA­SI İÇİN ADIM­LAR ATI­YO­RUZ"
Tür­ki­ye'nin 1970'li yıl­lar­da maruz kal­dı­ğı ide­olo­jik kav­ga­la­rın her yer gibi Muğla'yı et­ki­le­di­ği­ni söy­le­yen Er­do­ğan, "Ar­dın­dan PKK terör ör­gü­tü­ne karşı yü­rüt­tü­ğü­müz mü­ca­de­le­de Muğ­la­mız yüz­ler­ce ev­la­dı­nı şehit ola­rak top­ra­ğa verdi. Tarih bo­yun­ca vatan sa­vun­ma­sın­da en ön safta yer alan Muğ­la­lı kah­ra­man­la­rı­mız bugün de ülke için­de sı­nır­la­rı­mız­da ve sı­nır­la­rı­mız öte­sin­de görev ya­pı­yor. Muğla ve ülke ola­rak bu kadar fe­da­kar­lı­ğı 85 mil­yon va­tan­da­şı­mı­zın her bi­ri­nin akşam yas­tı­ğa ba­şı­nı huzur için­de koy­ma­sı için bu adım­la­rı atı­yo­ruz." diye ko­nuş­tu.
Tür­ki­ye'nin is­tik­ra­rı­nı boz­mak is­te­yen em­per­ya­list­le­rin ilk ha­re­ke­te ge­çir­dik­le­ri araç­la­rın terör ör­güt­le­ri ol­du­ğu­nu be­lir­ten Er­do­ğan, yak­la­şık 40 yıl­dır te­rör­le mü­ca­de­le eden ül­ke­nin bu alan­da­ki en önem­li st­ra­te­ji de­ği­şik­li­ği­ni ken­di­le­ri­nin yap­tı­ğı­nı söy­le­di.
Cum­hu­ri­yet ta­ri­hi­nin en alçak iha­net gi­ri­şi­mi olan 15 Tem­muz'un ar­dın­dan te­rör­le mü­ca­de­le­yi artık kendi top­rak­la­rın­da değil, te­rö­rün kay­na­ğı olan yer­ler­de yü­rü­te­cek­le­ri­ni ilan et­tik­le­ri­ni ha­tır­la­tan Er­do­ğan, şöyle ko­nuş­tu: "Bunu Gabar'da yap­tık mı? Bunu Ten­dü­rek'te yap­tık mı? Bunu Cudi'de yap­tık mı? Bütün bu te­rö­rist­le­ri ora­lar­da ma­ğa­ra­la­ra göm­dük mü? Ya­par­sa... Gene ya­pa­ca­ğız. Çünkü mil­le­ti­mi­zin hu­zu­ru­na kimse kas­te­de­mez. Irak ve Su­ri­ye'de bun­la­rı yap­tık. Yola aynı ka­rar­lı­lık­la in­şal­lah devam ede­ce­ğiz. Aday­la­rı­mı­zı siz­le­re ema­net edi­yo­rum. Tak­dim ede­ce­ğim, siz­le­re ema­net ede­ce­ğim ve in­şal­lah bu­ra­dan da 31 Mart'a kadar dur­ma­dan, usan­ma­dan yola devam ede­ce­ğiz. Ka­ra­sıy­la, de­ni­ziy­le, ha­va­sıy­la ça­lış­ma­la­rı­mı­zı sür­dü­re­ce­ğiz. Be­le­di­ye baş­kan aday­la­rı­mı­zın tak­di­miy­le ara ver­me­den ve bu­ra­dan 31 Mart ak­şa­mı­na kadar... Ben size ina­nı­yo­rum, size gü­ve­ni­yo­rum. 31 Mart ak­şa­mı Muğla'yı özel­lik­le takip ede­ce­ğim" dedi. Cum­hur­baş­ka­nı Er­do­ğan, ko­nuş­ma­sı­nın ar­dın­dan Cum­hur İtti­fa­kı Muğla Bü­yük­şe­hir Be­le­di­ye Baş­kan adayı Aydın Ayay­dın ile ilçe be­le­di­ye baş­kan aday­la­rı­nı sah­ne­ye ça­ğı­ra­rak, va­tan­daş­la­rı se­lam­la­dı. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER