© DATÇA HABER

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Datça’ ya geldi.

Sebiha ARSLAN: CHP Genel Başkanı Özgür Özel, çeşitli programlara katılmak üzere Muğla'ya geldi ve Datça İlçe Başkanlığı ile Datça Belediyesi'ni ziyaret etti.

Pazar günü   Parti binası önünde toplanan yaklaşık 500 kişiye hitap eden Özel, Datça'nın Can Yücel'in memleketi olduğunu vurguladı. Daha önce Knidos Antik Kenti'ni ziyaret ettiğini ve burada bir dilek tuttuğunu belirten Özel, "İnşallah benim tuttuğum dilek de gerçek olacak ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün partisi ilk seçimlerde iktidar olacak." dedi.
Özel, seçimlerin ardından belediyelerin 6 aylık performanslarını değerlendirdiklerini ve genel memnuniyetin yüksek olduğunu ifade etti. Datça'da son 6 ayda yapılan projelerin büyük bir memnuniyet yarattığını ve bu durumun anketlere de yansıdığını belirtti. Başkan Aytaç Kurt'u tebrik eden Özel, halka teşekkürlerini iletti.
Konuşmasının ardından Datça Belediyesi'ni ziyaret eden Özel, burada ilçede yürütülen çalışmalar hakkında Başkan Aytaç Kurt'tan bilgi aldı. 
Bodrum'daki programı nedeniyle Datça'ya yaklaşık 2 saat geç gelen Özel, ilçe binası önünde toplanan 500 kişiye 20 dakika boyunca hitap etti.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER