© DATÇA HABER

BAŞ­KAN ADAYI DEMİR'E YOĞUN İLGİ

Sebiha ARSLAN: Seçim ça­lış­ma­la­rı­nı sür­dü­ren Datça Ba­ğım­sız Be­le­di­ye Baş­kan adayı İbra­him Günay Demir, (Sin­yor Kap­tan) git­ti­ği her yerde hal­kın yoğun il­gi­si ile kar­şı­la­nı­yor.


31 Mart Ma­hal­li İda­re­ler Se­çim­le­ri ön­ce­sin­de seçim ça­lış­ma­la­rı­nı yoğun bir şe­kil­de sür­dü­ren, Datça Ba­ğım­sız Be­le­di­ye Baş­kan Adayı İbra­him Günay Demir, na­mı­di­ğer Sin­yor Kap­tan, seçim ça­lış­ma­la­rı­na hız kes­me­den devam edi­yor.
Git­ti­ği her yerde yoğun ilgi
Git­ti­ği tüm yerde va­tan­daş­la­rın yoğun il­gi­si ile kar­şı­la­şan Demir, ken­di­si­ne des­tek­le­ri­ni be­lir­ten va­tan­daş­la­ra te­şek­kür ede­rek “Dü­ğün­de halay başı, Ce­na­ze­de göz yaşı ola­ca­ğız. Muh­tar­lık dö­ne­mi­miz­de­ki yap­tık­la­rı­mız ya­pa­cak­la­rı­mı­zın te­mi­na­tı­dır. Va­tan­daş­la­rı­mı­zın bize olan gü­ven­le­ri­ni mah­cup et­me­den ça­lış­ma­ya devam ede­ce­ğiz. Bizi ba­ğır­la­rı­na basan, se­vinç­le kar­şı­la­yan böy­le­si güzel in­san­la­ra hiz­met etmek için sa­bır­sız­la­nı­yo­ruz. Bu il­gi­ye layık ola­bil­mek için ge­ce­mi­zi gün­dü­zü­mü­ze ka­ta­rak ça­lı­şa­ca­ğız” dedi.
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER