© DATÇA HABER

AY­LAR­DIR DÜ­ZEL­TİL­ME­YEN ÇUKUR TEH­Lİ­KE­YE DA­VE­Tİ­YE ÇI­KA­RI­YOR!

Sebiha ARSLAN : Bo­ğa­zi­çi mev­ki­in­de 2 aya ya­kın­dır açık duran çu­ku­ra mü­da­ha­le edil­me­me­si­ne, va­tan­daş­lar tepki gös­ter­di. Ma­hal­le sa­kin­le­ri, 500 metre iler­de ana­oku­lu var, park var, oyun oy­na­yan ço­cuk­la­rın ve araç­la­rı­nı park et­me­ye ça­lı­şan­la­rın de­fa­lar­ca teh­li­ke­li du­rum­lar­la karşı kar­şı­ya kal­dı­ğı­nı be­lirt­ti.

İskele ma­hal­le­si 244 sokak 'ta 2 aya yakın bir sü­re­dir  yolun yarısını kapatan çukur, ma­hal­le sa­kin­le­ri­ni isyan et­tir­di. Çu­ku­run ka­pa­tıl­ma­sı­nı is­te­di­ği­ni kay­de­den ma­hal­le­li­ler, yet­ki­li­le­re ses­len­di.

Teh­li­ke arz edi­yor
Dü­zel­til­me­si için kaç defa söy­le­dik. Ma­hal­le­miz­de her ke­sim­den in­san­lar var. So­kak­ta oyun oy­na­yan ço­cuk­lar, yol­dan geçen yaş­lı­lar, te­ker­lek­li san­dal­ye­siy­le geçen en­gel­li bi­rey­ler ve ara­cı­nı park etmek is­ter­ken, yada yol­dan ge­çer­ken araç­la­rı zarar gö­ren­ler var. Bi­ri­ken suda sinek ve bö­cek­len­me­ler ol­ma­sı sağ­lı­ğı­mı­zı da teh­dit edi­yor. İçe­ri­si­ne bir hay­van­da düşüp öle­bi­lir. Ka­zı­lan top­rak, yolun ya­rı­sı­nı ka­pa­tı­yor. Araç­lar kal­dı­rım üze­rin­den git­mek du­ru­mun­da ka­lı­yor. Bir an önce mü­da­ha­le edil­me­si­ni is­ti­yo­ruz” de­nil­di.

Edi­ni­len bil­gi­ye göre çu­ku­ru ; Datça MUSKİ 
(Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü)ta­ra­fın­dan ka­zıl­dı­ğı be­lir­til­di.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER