© DATÇA HABER

ATLETİZM TA­KI­MIN­DAN 3 İL DE­RE­CESİ

Sebiha ARSLAN: Okul Spor­la­rı At­le­tizm Genç Er­kek­ler ve Kız­lar İl Bi­rin­ci­li­ği ya­rış­ma­la­rı­na ka­tı­lan, Datça Özcan Yıl­maz Mes­le­ki ve Tek­nik Ana­do­lu Li­se­si öğ­ren­ci­le­ri, Datça'ya 3 il de­re­ce­si ile döndü.

04-05 Mart'ta Muğla Sıtkı Koç­man Üni­ver­si­te­si at­le­tizm pis­tin­de ger­çek­le­şen, at­le­tizm, koşu, yü­rü­yüş, atma ve at­la­ma branş­la­rı­nın da ya­rı­şan öğ­ren­ci­ler , At­le­tizm de, Yiğit Evran, 1500m'de Muğla 2.'si, Hasan Ars­lan ise il üçün­cü­sü ve 800m'de de il ikin­ci­si oldu.
Özcan Yıl­maz Mes­le­ki ve Tek­nik Ana­do­lu Li­se­si in­ter­net si­te­sin­de yap­tı­ğı ya­zı­lı açık­la­ma­da ''Takım öğ­ren­ci­le­ri­miz Kenan Çakır, Hü­se­yin Ars­lan, Ali Ege Kay­maz ve Samet Din­ger' de zorlu hava ko­şul­la­rı­na rağ­men büyük bir öz­ve­riy­le ya­rış­tı­lar. At­le­tizm ta­kı­mı­mı­zın tüm öğ­ren­ci­le­ri­ni canı gö­nül­den teb­rik edi­yo­ruz. Bu ba­şa­rı­lar­da büyük emeği geçen de­ğer­li öğ­ret­me­ni­miz Me­li­ha Ya­zı­cı Göker'e te­şek­kür ede­riz '' notu pay­la­şıl­dı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER