© DATÇA HABER

AKSU TEKNOLOJİ GEZGİN BİLGİSAYARCI  DATÇA’DA HİZMET VERMEYE BAŞLADI!

Sebiha ARSLAN:Datça sokaklarına adım atan gezgin bilgisayarcı Ömer Aksu,  veri kurtarma, notebook bakımı, yazıcı tamiri, ağ kurulumu, masaüstü bilgisayar bakımı, kamera sistemleri, alarm sistemleri, ses sistemleri, konferans ve sinema salonu koltuk sistemleri, monitör ve TV tamirleri gibi bir çok alanda, parça ve işçilik garantisiyle, Datça’ da hizmet sunmaya  başladı.




Ömer Aksu kimdir?
1984 yılında Muğla’da doğan Ömer Aksu, çocukluktan itibaren araştırmacı ve meraklı bir kişiliğe sahipti. Elektrik ve elektronik devrelerine olan ilgisi ve merakı onu bu alana yöneltti. İlk motorlu oyuncaklarını parçalara ayırarak incelerken başlayan tutkusu, zamanla tamir işlerine de yönelmesine sebep oldu. 
Aile bireylerinin isteklerine rağmen, avukat ya da doktor gibi mesleklerin kendisini çekmediği elektrik ve elektronik dünyasıyla ilgilenmeyi seçti. Kendini sürekli geliştirme yolunda çeşitli alanlarda çalışmalar yapan Aksu, bilgisayar bakımı ve tamirinin yanı sıra web tasarımı konusunda da eğitim aldı.

Eğitim hayatını Muğla ve İzmir'de tamamlayan Ömer Aksu, Açık Öğretim Fakültesi'nde Halkla İlişkiler bölümünü bitirdi. Kendi deyişiyle, ilk kez Word programında uzantı değiştirerek neler yapabileceğini öğrendiğinde hissettiği heyecanı asla unutamadı.

Sertifikalar ve Başarı Öyküleri
Microsoft Office Türkiye Online Sınav Ödülü  ve Grafik & Tasarım Üstün Başarı Sertifikası ve Veri Kurtarma Ödülü’ nün  yanı sıra, Adobe Yazılım Serisi, Adli Bilişim, Grafik & Web Tasarım, Bilgisayar Bakım & Onarım Kalfalık Belgesi, Bilgisayar Bakım & Onarım Ustalık Belgesi, Bilgisayar Bakım & Onarım Usta Öğreticilik Belgesi
Gezgin bilgisayarcı Ömer Aksu'nun Datça'da sunduğu teknik destek ve hizmetlerden faydalanmak için  0 539 785 48 89  no’ lu telefonu arayabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER