© DATÇA HABER

DATÇA CHP KADIN KOLLARI YEMEKTE TOPLANDI

Cum­hu­ri­yet Halk Par­ti­si (CHP) Kadın Kol­la­rı Datça ilçe ör­gü­tü ta­ra­fın­dan bir­lik ve da­ya­nış­ma ye­me­ği ger­çek­leş­ti­ril­di.

0

İlçe­miz Be­le­di­ye Baş­ka­nı Gür­sel Uçar, İlçe­miz Be­le­di­ye Baş­kan Yar­dım­cı­sı İnci Bil­gin, CHP Kadın Kol­la­rı Baş­ka­nı Ber­rin Ka­ra­man, CHP İlçe Baş­ka­nı Aytaç Kurt, CHP Kadın Kol­la­rı asil üye­le­ri; Neşin Bal­kan, Başak Dur­muş, Bilge Ka­ra­ku­lak, Asu­man Kay­mak, Dür­da­ne Kırlı, Gül­ten Yıl­dız ve bir­çok CHP Kadın Kol­la­rı üye­le­ri ile bir­lik­te ye­mek­te bu­luş­tu­lar.

Bir­lik ve da­ya­nış­ma ye­me­ği­nin açı­lış ko­nu­ma­sın­da CHP Kadın Kol­la­rı Datça İlçe Baş­ka­nı Ber­rin Ka­ra­man şun­la­rı söy­le­di; “De­ğer­li mi­sa­fir­le­ri­miz Datça CHP Kadın Kol­la­rı ola­rak dü­zen­le­miş ol­du­ğu­muz ta­nış­ma, kay­naş­ma ve da­ya­nış­ma ye­me­ği­mi­ze he­pi­niz hoş gel­di­niz.?

Bu gün­ler­de ül­ke­mi­zin için­de bu­lun­du­ğu zor şart­la­rın he­pi­miz far­kın­da­yız.

Ata­türk il­ke­le­ri­ne bağlı çağ­daş, laik, de­mok­ra­tik ve ay­dın­lık bir Tür­ki­ye'ye giden yolun asıl mi­mar­la­rı­nın biz ka­dın­lar ol­du­ğu­na yü­rek­ten ina­nı­yor ve biz­le­re her za­man­kin­den fazla görev düş­tü­ğü­nü çok iyi bi­li­yo­ruz.?Ama­cı­mız bu zor şart­lar­da bile çözüm üret­mek, 

ben değil biz zih­ni­ye­tiy­le bir­lik ve be­ra­ber­lik ruhu içe­ri­sin­de ha­re­ket edip gü­cü­mü­zü ar­tır­mak ve fay­da­lı işler üret­mek için öz­ve­riy­le ça­lış­mak­tır.He­de­fi­miz top­lu­mun her ke­si­mi­ni ku­cak­la­mak gü­cü­mü­zü ar­tır­mak daha çok ka­dın­la­rı­mı­za ulaş­mak­tır.

Her türlü sı­kın­tı­la­rı­mı­zı pay­laş­mak ve bunun için de sık sık bir araya ge­le­rek bir­lik­te siz­le­rin öne­ri­le­ri ve ta­lep­le­ri doğ­rul­tu­sun­da çe­şit­li sos­yal fa­ali­yet­le­ri­mi­zi ar­tır­mak bir­lik­te üzün­tü­le­ri­mi­zi ve mut­lu­luk­la­rı­mı­zı pay­laş­mak­tır.

Bun­la­rın hep­si­ni siz­ler için en iyi şe­kil­de or­ga­ni­ze etmek siz­le­ri mem­nun etmek bizi daha çok mutlu ede­cek­tir.?De­ğer­li mi­sa­fir­le­ri­miz il­ki­ni dü­zen­le­di­ği­miz ye­me­ğe ben ve takım ar­ka­daş­la­rım adına ka­tıl­dı­ğı­nız ve bize des­tek ver­di­ği­niz için ayrı ayrı te­şek­kür eder sevgi ve say­gı­la­rı­mı­zı su­na­rız.”dedi.
Bir­lik ve da­ya­nış­ma ye­me­ği­nin ikin­ci ko­nuş­ma­sı­nı ise Datça Be­le­di­ye Baş­ka­nı Gür­sel Uçar şu söz­le­ri dile ge­tir­di; 
“Ön­ce­lik­le bir­lik ve da­ya­nış­ma ye­me­ği­ni dü­zen­le­yen CHP Datça Kadın Kol­la­rı Baş­ka­nı Ber­rin Ka­ra­man'a ve emeği geçen her­ke­se te­şek­kür ede­rim.Böyle dü­zen­le­me­le­rin de­va­mı­nın ol­ma­sı­nı bek­li­yo­rum.?
Biz­ler siz­ler için eli­miz­den gelen her şeyi ek­sik­siz bir şe­kil­de yap­ma­ya gay­ret gös­te­ri­yo­ruz, siz­ler­de ne olur­sa olsun biz­le­rin ar­ka­sın­da ol­ma­nı­zı bek­li­yo­ruz.” diye be­lirt­ti.
Sıcak bir or­ta­mın sağ­lan­dı­ğı ye­me­ğin so­nun­da CHP Kadın Kol­la­rı Baş­ka­nı Ber­rin Ka­ra­man , bi­rin­ci­si­ni dü­zen­le­dik­le­ri bir­lik ve da­ya­nış­ma ye­me­ği­ne ka­tı­lan bütün her­ke­se ayrı ayrı te­şek­kür et­ti­ği­ni be­lirt­ti.(DATÇA HABER)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER