© DATÇA HABER

DATÇA BELEDİYESİNDEN EĞİTİME TAM DES­TEK

İlçe­miz be­le­di­ye'si baş­kan yar­dım­cı­sı İnci Bil­gin ön­cü­lü­ğün­de, ön­ce­lik­le mec­lis üye­le­ri olmak üzere çok sa­yı­da gö­nül­lü­nün­de ka­tı­lım sağ­la­yıp des­tek ol­du­ğu 67 öğ­ren­ci­ye burs sağ­lan­dı­ğı be­lir­til­di.

0

Edi­ni­len bil­gi­le­re göre baş­kan yar­dım­cı­sı İnci Bil­gin bu uy­gu­la­ma­nın ilk ola­rak 'Cum­hu­ri­yet Ka­dın­la­rı Der­ne­ği'nde' baş­la­ta­rak ön­ce­lik üni­ver­si­te­li kız öğ­ren­ci­ler olmak üzere burs yar­dı­mı sağ­la­dık­la­rı­nı be­lirt­ti.?

Baş­kan yar­dım­cı­sı İnci Bil­gin mu­ha­bi­ri­mi­ze yap­tı­ğı açık­la­ma­lar­da şun­la­rı be­lirt­ti.

“Daha sonra bu uy­gu­la­ma­yı Datça be­le­di­ye­sin­de mec­lis üye­le­ri ile baş­la­dı­ğı­nı, ilk ola­rak be­le­di­ye mec­lis üye­le­ri daha sonra gö­nül­lü­le­rin des­tek ol­ma­sı ile yar­dım ar­ta­rak devam
etti.

?Gelenek­sel ola­rak ya­pı­lan ve bu yıl 3.'sü dü­zen­le­nen uy­gu­la­ma­nın eş­li­ğin­de 67 öğ­ren­ci­ye burs sağ­la­dık­la­rı­nı” be­lirt­ti.?

Eylül ayın­da baş­la­yıp ha­zi­ran ayına kadar devam eden burs ön­ce­lik üni­ver­si­te­li olmak üzere üni­ver­si­te­li ve li­se­li öğ­ren­ci­le­rin eği­ti­min­de çok büyük kat­kı­da bu­lun­du­ğu­nu be­lirt­ti.?

Emek­li Öğ­ret­men olan baş­kan yar­dım­cı­sı İnci Bil­gin burs ko­nu­su­nun önü­müz­de­ki yıl­lar­da ar­ta­rak devam ede­ce­ği­ni ve eği­ti­me ya­pı­lan yar­dı­mın çok ön­me­li ol­du­ğu­nu be­lirt­ti.

İnci Bil­gin yap­tı­ğı açık­la­ma­lar­da şu şe­kil­de devam etti, “Bu ço­cuk­lar bizim ço­cuk­la­rı­mız, ge­le­ce­ği­miz on­la­ra ema­net on­la­rın elin­den tu­ta­lım ki on­lar­da ül­ke­miz için ça­lış­sın, ba­şa­rı­lı ol­sun­lar” dedi. 
Ço­cuk­la­rı­mı­za burs sağ­la­yan gö­nül­lü in­san­lar­mı­za te­şek­kür et­ti­ği­ni be­lirt­ti.?Daha fazla öğ­ren­ci­ye ula­şa­bil­me­miz için du­yar­lı in­san­la­rı­mız­dan des­tek bek­le­di­ği­ni be­lit­ti.
                    (DATÇA HABER)

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER