© DATÇA HABER

DATÇA AK KADINLAR’DAN ANLAMLI ZİYARET

Sebiha ARSLAN : Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Arzum Temiz ve üyelerden Ayşe Dündar, "Dünya Otizm Farkındalık Haftası" nedeniyle ilçedeki otizmli çocuklardan 25 yaşındaki Mert Aslan’ı ziyarette ederek çeşitli hediyeler verdi.

 

Kızlan Mahallesinde Babaannesiyle yaşayan 25 yaşındaki otizmli  Mert’i ziyarette eden Ak Kadınlar, Mert’le sohbet etti çeşitli hediyeler verdi. Mert’in sanatçı İsmail YK’ yı çok sevdiğini öğrenen Ak kadınlar, İsmail YK şarkıları ile dans edip oyunlar oynadı.

Başkan Temiz ‘’ Her insan farklı özelliklerle, kendine has fiziksel, sosyal ve duygusal yapısı ile  dünyaya geliyor. Bu gün otizimli çocuklarımızdan  Mert ile çok keyifli zaman geçirdik. Onunla beraber dans edip oyunlar oynadık, eğlendik. Sadece bir gün değil her zaman yanlarında olduğumuzu  hissettirmeliyiz’’ dedi.

 Otizmli Mert’in Babaannesiyle’ de  sohbet eden Ak Kadınlar, Mert’in  gelişimi ve eğitim durumu hakkında bilgi aldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER