© DATÇA HABER

DATÇA AD­Lİ­YE­SİN­DEN HÜ­ZÜN­LÜ VEDA

Sebiha ARSLAN : Datça' da dün (12.02.2019 Salı ) mo­to­sik­le­tiy­le yaya yo­lu­nu kul­la­na­rak karşı şe­ri­de geç­me­ye ça­lı­şır­ken oto­mo­bi­lin çarp­ma­sı so­nu­cu ha­ya­tı­nı kay­be­den Datça Ad­li­ye­si İlçe Seçim Ku­ru­lu'nda ça­lı­şan Sedat Taşar (55) için Datça Ad­li­ye­si önün­de bu gün saat 11:30 da tören dü­zen­len­di.

Datça Dev­let Has­ta­ne­si mor­gu­na kal­dı­rı­lan Sedat Taşar' ın ce­na­ze­si, bugün sabah sa­at­le­rin­de alı­na­rak tö­re­nin ya­pı­la­ca­ğı Datça Ad­li­ye­si önüne ge­ti­ril­di. Taşar için bu­ra­da ya­pı­lan tö­re­ne Be­le­di­ye Baş­ka­nı Gür­sel Uçar, Cum­hu­ri­yet Baş Sav­cı­sı Şeref Murat Er­kı­lıç, Savcı ,Mus­ta­fa Burak Oku­rer ve Sefa Ural Er­türk ,Datça Ad­li­ye Ha­kim­le­ri, İlçe Em­ni­yet Mü­dü­rü Raşit Özkan, İlçe Jan­dar­ma Ko­mu­ta­nı Nec­met­tin Er­do­ğan , ad­li­ye ça­lı­şan­la­rı, si­ya­si parti tem­sil­ci­le­ri ve ka­la­ba­lık bir va­tan­daş grubu ka­tıl­dı.
Duy­gu­sal an­la­rın ya­şan­dı­ğı tö­ren­de Hoca Sadık Yal­lım ta­ra­fın­dan Kur'an-ı Kerim' okun­du. Müftü Nu­ret­tin Çelik ta­ra­fın­dan dua edil­di. Taşar'ın ce­na­ze­si son yol­cu­lu­ğu­na uğur­la­na­ca­ğı Ko­ca­eli'nin De­rin­ce il­çe­si­ne duygu seli içe­ri­sin­de gön­de­ril­di.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER