LAÇİNNN
s
Muğla
20 Kasım, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    28.59
  • EURO
    30.52
  • ALTIN
    1783.9
  • BIST
    7768.17
  • BTC
    36743.46$

BANA İYİ GELEN, SANA İYİ GELMEZ -GENTEST BİLİM YAŞAMIMIZI NASIL ETKİLEYECEK?

03 Aralık 2021, Cuma 12:46
Ülkemizde 35 yaşını geçmiş bir kişinin aşağıda sayılan tıbbi durumlardan birine yakalanma riski %90'ın üzerindedir.
*Kalp krizleri-koroner damar hastalığı *Beyin damar hastalıkları *Hipertansiyon * Yüksek kolesterol, trigliserid * Yüksek homosistein *Diyabet *İnsülin direnci *Metabolik sendrom *Obezite *Osteoporoz *Akciğer kanseri *Meme kanseri *Kalın bağırsak kanseri *Prostat kanseri *Mide kanseri
Gentest ile bu hastalıklara yakalanma risklerini çok önemli ölçüde azaltmak mümkündür. 
45 yaşını geçmiş bir kişinin aşağıdaki belirtilerden en az birine sahip olması çok yüksek bir olasılıktır.
*Halsizlik, yorgunluk, sabah yataktan zor kalkma *Baş ağrısı *Unutkanlık *Dikkatini toplayamama *Nabız hızında artma *Efor kapasitesinde düşme *Kramplar *Çabuk sinirlenme *Uyku bozuklukları * Cinsel isteksizlik,cinsel faaliyet bozuklukları *Karın bölgesinde, kalçalarda yağlanma *Nedensiz keyifsizlik *Yaşam enerjisinde düşüklük. 
Savaş Hoca, Gentest türlerini, gensest uygulamalarını da uzun uzun anlatıyor. Ben burada onun gibi anlatmayacağım. Ancak, gentest uygulamaları yapıldıktan sonra, sayılan hastalıklara yakalanma, yakalandıysanız bunlardan kurtulma olanağınızın çok fazla olduğunu okuyup göreceksiniz. 
"…Her birimiz özeliz, biriciğiz ve tekiz. "Bu nedenle başkaları için doğru olan bizim için doğru olmayabilir. Tek beden herkese uymaz. ..
Artık bireylerin genetik yapılarıyla, gelecekleri hakkında bilgi edinmek önemlidir. 
Peki insanların geleceğini bilmek neden önemlidir? Çünkü, bunu bilirsek, yakalanacakları hastalıkları yakalanmadan bilmemiz kolaylaşır. Hatta tedavi olanağı doğar. Diyor hocamız. 
Ama orada durmuyor"…Gelecekte karşılaşacağımız hastalıkları önleminin ilk adresi beslenmemizdir…Genetik yapımıza göre beslenmeyi de öneriyor Savaş hocamız. Bunun çok fazla ayrıntısına da giriyor.
"Amacımız, bir gün ülkemizde aile hekimlerinin kendilerine bağlı nüfusun sağlık risklerini Gentestlerinin ışığı altında yönetmeleridir. Böyle bir uygulama ülkemizdeki ölümleri en az üçte bir oranında azaltacaktır…"

Okunma Sayısı: 2465

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.