Reşadiye Kazım Yılmaz İlk-Ortaokulu’nda Engelliler Haftası Kapsamında Anlamlı Etkinlikler Düzenlendi

Simge AYBEY: 10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Reşadiye Kazım Yılmaz İlk-Ortaokulu tarafından özel gereksinimli öğrenciler için çeşitli farkındalık etkinlikleri gerçekleştirildi.
Okul yönetimi ve öğretmenler tarafından hazırlanan program çerçevesinde öğrenciler için “Empati Oyunları” düzenlenirken, “Sevgi Her Engeli Aşar” rozetleri dağıtıldı. Etkinliklerle öğrencilerde empati, duyarlılık ve farkındalık bilincinin geliştirilmesi amaçlandı.
Gerçekleştirilen uygulamalarda öğrenciler hem eğitici hem de sosyal içerikli etkinliklere katıldı. Program süresince özel gereksinimli bireylerin günlük yaşamda karşılaştıkları durumlara yönelik çeşitli uygulamalar yapıldı.
Etkinliklerin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal, özel gereksinimli öğrencilerle birlikte öğle yemeği yedi.
Okul yönetimi tarafından yapılan açıklamada, Engelliler Haftası kapsamında düzenlenen etkinliklerde görev alan öğretmenlere, öğrencilere ve okul idaresine teşekkür edildi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Datça Cemevi’nde Muhabbet ve Dayanışma Gecesi
- Bayram Tatili Boyunca Muğla’da Binlerce Personel Görev Yapacak
- FETHİYE BELEDİYE BAŞKANI ALİM KARACA SİLAHLI SALDIRIDA YARALANDI
- VALİ AKBIYIK’TAN BAYRAM TRAFİĞİ UYARISI: “BAYRAMIN GERÇEK MUTLULUĞU, SEVDİKLERİMİZE SAĞ SALİM KAVUŞMAKTIR”
- Gebekum’da Gençler Doğayla ve Sanatla Buluştu
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.