Muğla AK Parti İl Başkanı Haluk Laçin'den Helikopter Kazası Açıklaması

Sebiha ARSLAN:Muğla AK Parti İl Başkanı Haluk Laçin, Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi bahçesine düşen Sağlık Bakanlığı'na ait helikopterle ilgili açıklamalarda bulundu. Laçin, yaşanan kazanın ardından büyük üzüntü duyduğunu belirtti.
Haluk Laçin, yaptığı açıklamada şunları söyledi;
"Muğla'mıza hasta nakli için gelen Sağlık Bakanlığına ait helikopterin, Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi bahçesine düştüğünü üzülerek öğrendim. Alınan bilgilere göre, helikopterde bulunan 4 personelden 2 pilot, 1 hekim ve 1 hasta nakil personelinin şehit olduğu bilgisine ulaştık.Vefat eden kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Öncelikle yakınlarına sabır ve metanet diliyorum. Dualarımız onların ve ailesinin yanında" dedi.
Laçin, kazanın ardından hastanede incelemelerde bulunarak sağlık durumu ile ilgili bilgi aldı ve yetkililerden gelişmeler hakkında bilgi edindi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Datça Cemevi’nde Muhabbet ve Dayanışma Gecesi
- Bayram Tatili Boyunca Muğla’da Binlerce Personel Görev Yapacak
- FETHİYE BELEDİYE BAŞKANI ALİM KARACA SİLAHLI SALDIRIDA YARALANDI
- VALİ AKBIYIK’TAN BAYRAM TRAFİĞİ UYARISI: “BAYRAMIN GERÇEK MUTLULUĞU, SEVDİKLERİMİZE SAĞ SALİM KAVUŞMAKTIR”
- Gebekum’da Gençler Doğayla ve Sanatla Buluştu
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.