KURT EFE YILDIZ DATÇA’ DA DÜNYAYA GELDİ

Sebiha ARSLAN : Datça Ülkü Ocakları İlçe Başkan Vekili Hasan Yıldız ve eşi Ceyda Yıldız, dün (24.03.2025) büyük bir mutluluk yaşadı. Çiftin oğulları Kurt Efe Yıldız, Datça Devlet Hastanesinde, saat 10.47’de dünyaya geldi ve ailesine tarifsiz bir mutluluk getirdi.
Minik Kurt Efe, cesur ve anlam yüklü bir isimle hayata adım attı. Sevdikleri, onun vatanına ve milletine hayırlı bir evlat olması dileklerini ve sıcak tebrik mesajlarını Yıldız ailesine iletti.
Hasan ve Ceyda Yıldız çiftine göz aydınlığı olsun! Datça Haber Gazetesi olarak Allah’tan Kurt Efe’ye sağlıklı, huzurlu ve başarı dolu bir ömür diler, ailesiyle birlikte nice neşeli ve mutlu günler geçirmelerini temenni ederiz.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Datça Cemevi’nde Muhabbet ve Dayanışma Gecesi
- Bayram Tatili Boyunca Muğla’da Binlerce Personel Görev Yapacak
- FETHİYE BELEDİYE BAŞKANI ALİM KARACA SİLAHLI SALDIRIDA YARALANDI
- VALİ AKBIYIK’TAN BAYRAM TRAFİĞİ UYARISI: “BAYRAMIN GERÇEK MUTLULUĞU, SEVDİKLERİMİZE SAĞ SALİM KAVUŞMAKTIR”
- Gebekum’da Gençler Doğayla ve Sanatla Buluştu
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN



Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.